Па неразбрав баш добро за мишките ама ок е , шо да ти кажам ставај тампони у носбрат збор беше за оние кои не се тушираат и доаѓаат во теретана и смрдат на 1км а те викаат да им асистираш што не ти е јасно тебе ???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па неразбрав баш добро за мишките ама ок е , шо да ти кажам ставај тампони у носбрат збор беше за оние кои не се тушираат и доаѓаат во теретана и смрдат на 1км а те викаат да им асистираш што не ти е јасно тебе ???
мене највише ме нервират женкси дур вежбам правам пауза 1 мин мегу серија и ке дојдам до 55-56 секунди ми доага за да и помогнам.... добро ма нели гледаш треба серија да правам ај гитла
Ти се пушта, не биди толку груб![]()
нема врска у себе си викам кај најде баш сега глупачо покварена, иначе љубезно набрзина и ги симувам 20ките од смит
нема врска у себе си викам кај најде баш сега глупачо покварена, иначе љубезно набрзина и ги симувам 20ките од смит
мене највише ме нервират женкси дур вежбам правам пауза 1 мин мегу серија и ке дојдам до 55-56 секунди ми доага за да и помогнам.... добро ма нели гледаш треба серија да правам ај гитла
Јас кога идам во теретана не гледам никој,идам таму да вежбам да се испотам,да се истуширам.
Кога завршувам може да погледнам некој и да му дадам совет.
Може исто така да го корегирам ако не прави правилно или ако бара совет.
Ме нервира кога некој форсира бицепс потисок а не ја прави правилно вежбата.
Затоа ќе имам постер тргни го егото на страна и прави склекови.
Се зависи до ситуацијата но највеќе ме нервира човек што не вежба нозе правилно и става килажи над неговата способност...