Гушкање! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Аии закон ствар гушкачиве, топ. :vozbud:

Ова познато ми е мене од негде ко да имам гледано некои странци по интеренетов како гушкаат,мене да ми се внесе вака некој ке се замислам дали е нормален,и мора да се сложам со Јове дека е тро буљашки ова гушкањево :):)

А зошто геј?
Ти не се гушкаш со твој пријатели?..
Глупости.
Клипчето е прекрасно, иницијативата е прекрасна, идејата е прекрасна. Нема нешто поубо на светот.
Дава некако позитивна енергија.

Јас знам попаметни начини за давање позитивна енергија.

Али, нека е гушкање, ко за почеток.:smir:

И тргнете ја од Чек дис аут, нема ништо сеирџиско овде. :nesum:
А кај да ја стават? Во Љубов и секс? :vozbud:

(шала) Мислам јас дека општи муабети одговара...

Вчера сум испогушкал пола парк. Почнав акцијата јас ама само ми требаат претходно 1.5 литри вино-ако ме сфаќате.:pos2:

Како што сум по гушкање, да ги видам овие без размслување им идам :vozbud:

cool stuff.. кој е за струга/охрид една ваква акција да напрајме?! :D ! Да си иаме и женски и машки ... машките на женските гушкаат и обратно... и најте постари за постари луѓе :vozbud::smir:

cool stuff.. кој е за струга/охрид една ваква акција да напрајме?! :D ! Да си иаме и женски и машки ... машките на женските гушкаат и обратно... и најте постари за постари луѓе :vozbud::smir:
Не е поентата пи4ка да си фатиш, туку да делиш љубов и да направиш луѓето да се чувствуваат сакано, макар и од странец, што значи и старки ќе треба да гушкаш, биди фраер до крај. :wink:

А да жениве да земат натписи FREE BLOWJOBS и да шетаат низ плоштад?

Баш би било интересно да се снимат реакции :)

Веројатно стари баби би се крстеле кога дедовците ќе ги вадат тулињата.

Туку, некој за Охрид/Струга ако е, ама за сериозно, без намера бркање p!4!nj@, да се договориме да излезиме еден ден на плошчад.

Јас знам попаметни начини за давање позитивна енергија.

Али, нека е гушкање, ко за почеток.:smir:

На пример?..
Кажи оти мене не ми текнува друга идеја. :wink:

Ајт у пм, и момент ми погодија, и песна и све. Ме наежи бре клипов. Арно не заплакав. :icon_lol:
Прекрасно. Како бе јас не налетав, ќе им` се фрлев на сите, колку и да ги има! :vozbud:
Dude this is super gay!
t_signs099m_4b69e56.gif
бе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom