Гуми (пневматици)

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас на еКупи ги земав 600 ден поефтина од парче, сега 3100 ден има на фб сава гуми гумигуми мк му е профилот ќе го најдеш
Ценава е за 205 55 16 сосе монтажа
Која год се?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Vo sabotata gi staviv bandazite so zimski gumi...i duri togas svativ deka letnite gumi( novi GOOD YEAR) na niskite temperaturi dosta se stvrdnale
Na neravnini i dupki dosta silni bea udarite...no ne pomisliv deka e do gumite

Koga gi staviv zimskite gumi....kolata kako da se preporodi. Na tie mesta kade esenva prednicata lupaše....sega meko pominuva

Krivo mi e što ne gi staviv ušte pred nekoja nedela

Letnite gumi na poniski temperaturi ednostavno se skrutuvaat
Да прочитав и да не пробав денес немаше да вервам (мин. беше 10степени), очекував дека не е толку ладно за да осетам разлика, ама неспоредлив е комфорот.

Да прочитав и да не пробав денес немаше да вервам (мин. беше 10степени), очекував дека не е толку ладно за да осетам разлика, ама неспоредлив е комфорот.
Абе од помека гума се зимските,многу се помеки и амортизираат поише.По комфорни се да,ама на 10 степени може да те исклизаат.На таа температура летните се многу подобри.
Автоматски споено мислење:

Минатата год ги купив и истата беа тазе
Другар ти ги спомна тие гумигуми,со монтажа и балансирање ли им се цените?

Матадорот ако се 2650 со монтажа у димензија 195/65/15 се најбоља опција

Абе од помека гума се зимските,многу се помеки и амортизираат поише.По комфорни се да,ама на 10 степени може да те исклизаат.На таа температура летните се многу подобри.

Баш и врнеше ама не возам толку брзо.
Од гумигуми се со бесплатна монтажа или бесплатно карго (за нас вон ск), јас земам зимски од таму.
На фб пиши им одма одговараат во работно време.

Последно уредено:

Јас од таму ги купив, само дечкото ми кажа дека во тој момент нема можност да ми обезбеди неколку денови монтажа (ваљда дека беше гужва секаде) и ми намали 800ки на цената заради монтажата плус во Скопје ми ги донесе од магацин до дома (Визбегово мислам му бил магацинот).
гумигуми.мк му е страната (SAVA GUMI gumigumimk na fb), 2019та беа произведени, 195/60/15 windforce catchfors as по 2000ки од гума ми ги даде.

Да со монтажа
Стави колега и пријател ... јас од еКупи пред година дена имам купено

Screenshot_20191125-080138_Facebook.jpg

Neznam kako ke se pokaži na sneg i mraz( gi kupiv na krajot od minatata zima...t.e.na krajot na Februar)...no mnogu meka i tivka guma e Laufenot
Mi ja preporačuvase eden bratučed....gi vozese letni na Opel Astra..veli premnogu tivki i meki gumi. I jas go imam istoto čustvo.
Zadnite Sava M+S deluvaat prema niv kako kamen20191122_124027.jpg

Neznam kako ke se pokaži na sneg i mraz( gi kupiv na krajot od minatata zima...t.e.na krajot na Februar)...no mnogu meka i tivka guma e Laufenot
Mi ja preporačuvase eden bratučed....gi vozese letni na Opel Astra..veli premnogu tivki i meki gumi. I jas go imam istoto čustvo.
Zadnite Sava M+S deluvaat prema niv kako kamenПрегледај го приврзокот 223196
Sakam da stavam 4 zimski Laufenn, pa zatoa me interesira kako se ponasaat na vlazen kolovoz, pri trgnuvanje, zabrzuvanje i zapiranje?

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Zasega e super...na trgnuvanje ne prolizguva na vlazen asfalt....

Bi kupil uste eden par...no sepak zadnite Sava imaat ušte mnogu šars na niv....

Prijatno ke se iznenadiš od niv ako gi kupiš

Sakam da stavam 4 zimski Laufenn, pa zatoa me interesira kako se ponasaat na vlazen kolovoz, pri trgnuvanje, zabrzuvanje i zapiranje?

Piši cena za gumite....i koja dimenzija se. Jas gi kupiv po 2700 denari so se montaža i balansiranje...195/65/15..no gazdata ,,go prodade kučata so se servisot,, i sega nemam kade da najdam od ovaa marka vo Kičevo

Piši cena za gumite....i koja dimenzija se. Jas gi kupiv po 2700 denari so se montaža i balansiranje...195/65/15..no gazdata ,,go prodade kučata so se servisot,, i sega nemam kade da najdam od ovaa marka vo Kičevo
Laufenn 205 55 R16 3300 denari edna guma.
Kicevo ima kade da se kupat i namontiraat. Kaj Badze trpe sto bese do zlatna ripka kaj Arabela. Sega e premesten na paton za Ohrid vo naselba Gorica od leva strana pred Makpetrol
Pozdrav

Laufenn 205 55 R16 3300 denari edna guma.
Kicevo ima kade da se kupat i namontiraat. Kaj Badze trpe sto bese do zlatna ripka kaj Arabela. Sega e premesten na paton za Ohrid vo naselba Gorica od leva strana pred Makpetrol
Pozdrav

Тој ,,го продаде кучата,, но незнаев каде е преместен:ајнапиво:

sava za 10900 imas na popust za black friday

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom