Гумени бомбони

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Oсвен Харибо мечињата ништо друго не јадам од гумените а лиги ми течат кога ми се спомнат...

Причина зошто не ги јадам:Кога бев мала околу 4 годинки имаше едни гумени во форма на јагода и тоа големи јас ја голтнав без да ја соџвакам и ми застана на гркланот.Едвај ми ја извадија и од тогаш никако од тие врсти.

Oбожавам гумени бомбони, а посебно
51WmcPlPl4L._SL500_AA280_.jpg

:vozbud:

Овие ми се омилени како никои други :pipi: :back:

Обожавам г.бонбони ама нешто во последно време слабо ги јадам :toe:

нивното величество Гумени Бомбони...едноставно ги обожавам. :pipi:

Мх мх мх.. сеа само шо утепав едно пакетчее харибо од јагода ммммм : )

Да се пофалам :kesa: си купив вчера цела кутија :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: инаку не сум пребирлива за гумени бонбони си јадам секакви :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

301-Gummy-Worms.a.zoom.jpg

Видов пред некој ден во маркет гумени бомбони на Свислион, си викам да ги пробам - пошо сум манијак за гумени бомбони :icon_lol:
Бев пријатно изненадена од вкусот, квалитетот и ниската цена (15 ден. - 90 гр :vozbud:)
zooloo-banana-90g.jpg

cola-90g.jpg

Видов пред некој ден во маркет гумени бомбони на Свислион, си викам да ги пробам - пошо сум манијак за гумени бомбони :icon_lol:

Madam, ne preteruj so gumeni bomboni posho zhelatinot se prai od meleni koski i svinska kozha :)

Sori ako neznaeshe ili ako te zgadiv, ali pred nekoe vreme jadev `posni` kolachi so zhele i osetiv moralna obvrska da im kazham na domakinive, a koa im kazhav deka ne se bash posni kolachive me nabrkaa :D

Добро, добро, знаеме дека се прави од желатин и знаеме тој од што се прави... Ама, да не ги згрозуваме љубителите на гумени бонбони со такви информации :)))

Нормално, ништо не е здраво во претерана мера. Треба да се внимава и со гумените бонбони.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom