GTA - San Andreas

• Креатор на темата Креатор на темата влатко
  • Време на започнување Време на започнување
P.Overdrive напиша:
Не ми е јасно зошто сите ги мразите мисиите со авиони.. мене најинтересни ми се. Играта ја имам еднаш само свртено, и сите останати пати што сум ја играл, сум ја играл заради авионите (главно Hydra/Harrier). What can I say, I'm a flyboy..

gi mrazat poso 90% od igracite na GTA ne ni pomisluvaat da pominat misii tuku samo da pisat sifri za oruzja i tenkovi i da praat rsum po gradot ...jas na primer epten se macev so avionot mi trebase 3 pati da ja povtoram misijata za da pominam ama ne se otkazav i posle od prva mi odese

Mnogu dobra igra ja svrtev za 3 meseci non stop igrav bez sifri :)

прекрасна игра! ме опушта, ме нервира, имам потреба од играва! :) NO шифри PLS!!!

Abe za PC dali ja ima Libertz city

aj edno prasanje za vas sto ste ja svrtele da ve prasam kako ja pominavte onaa misija koga treba da go brkas na policaecon mislam deka toa e predposledna ako uste pamtite :D

POZDRAV!!!!!!!

armin06 напиша:
Abe za PC dali ja ima Libertz city

за pc ја нема ни vice city stories ни liberty city stories колку што знам ја. ја имам vice city stories за плејстејшн и не е ништо посебно. незнам кој датум точно ќе излезе ГТА4 но само за ПС3 и ХБОКС така да уште многу време ќе помине според мене за да ни дојде при рака некоја нова ГТА за компјутер :)

DoolroX напиша:
за pc ја нема ни vice city stories ни liberty city stories колку што знам ја. ја имам vice city stories за плејстејшн и не е ништо посебно. незнам кој датум точно ќе излезе ГТА4 но само за ПС3 и ХБОКС така да уште многу време ќе помине според мене за да ни дојде при рака некоја нова ГТА за компјутер :)

ГТА4 ќе излезе средината на Октомври.

Smert напиша:
Ne treba GTA 6 da izleze?

lol :pos2:

Не бе друже. Ти сигурно оние шо се Сторис ГТА ги мислиш за 4ка и 5ка. Ама не се. Тие се срање. Сеа да ја видиш 4ката, ќе се мрднеш. Игра шо ти се вика да видиш. Барај трејлери на јутуб, пиши ГТА 4 да видиш.

Kakvi Stories GTA? Prvpat slusam za niv.

Eve kako gi racunam: GTA 1, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas i sega sesti del treba da izleze...

Smert напиша:
Kako be GTA 4?!

Ne treba GTA 6 da izleze?

Имаш.
Gta 1
Gta 2
Gta 3
Gta ViceCity
Gta SanAndreas
и на 16.10.2007 GTA 4 !

Има ли го некој пробано модот San Andreas "Hot Coffee" ???

gramat напиша:
Имаш.
Gta 1
Gta 2
Gta 3
Gta ViceCity
Gta SanAndreas

и на 16.10.2007 GTA 4 !

Има ли го некој пробано модот San Andreas "Hot Coffee" ???
PA dobro znam deka gi ima tie. Ali ja mislam deka Vice City i San Andreas treba da se racunaat za 4 i 5... ne e valjda deka gi racunaat 3 1/3 i 3 2/3...

:pos2:

Koga sme vise kaj "Hot Coffee", kako se aktivira toa cudo?

Smert напиша:

Koga sme vise kaj "Hot Coffee", kako se aktivira toa cudo?
Данлоадираш го модот и ги заменуваш оргиналните фајлови со новите и тка... :)

GTA4

GTA4

Attachments

• gta4.jpg
    gta4.jpg
    117,9 KB · Прегледи: 51
  • gta41.jpg
    gta41.jpg
    81,7 KB · Прегледи: 47
gramat напиша:
Данлоадираш го модот и ги заменуваш оргиналните фајлови со новите и тка... :)

A ne bese toa sostaven del od igrata pa treba da go otkljucis so nekoj kod?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom