GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми спадна даунлоад на 50 кб/с,бидејќи сум на 80%.
Најверојатно многу малку луѓе стигнале до таму :)

Мислам дека би требало пак да убрза,па до вечер да ја имам.
А Junkie,бидејќи на TPB во коментарите е хаос и спам,пиши ми на профил или ПП,дали си сретнал некој крак,за да го провериме :wink:

Јас сретнав еден, направен од македонски кракери. :tv:

еве момци ВИСТИНСКИ гејмплеј од играта ако ја симнал некој нека каже први впечатоци,,,:helou:

еве момци ВИСТИНСКИ гејмплеј од играта ако ја симнал некој нека каже први впечатоци,,,:helou:

Ова е од PS3 верзијата најверојатно.

Види како чкартно ја врти камерата,да е игра со маус нема шанси така да ја лагира :)

Иначе,на 96 посто сум,уште 50 минути,можда ќе бидам и првиот во МК што ќе ја вози!:kesa:

Види како чкартно ја врти камерата,да е игра со маус нема шанси така да ја лагира :)

Иначе,на 96 посто сум,уште 50 минути,можда ќе бидам и првиот во МК што ќе ја вози!:kesa:

hahahahaha ja ja imam odamna ama za ps3!Daj mac ako ima nekoj torent dobar da pocnam da siminjam i za pc!Daleku podobra grafika ke ima sigurno za pc!

Моеш да си праиш бизнис сеа... Земи шиткај ја по другарчиња :pos:

KOlku GB e igrata znae nekoj ? Dali mozi da se najde ripovana na net ?

13.8 GB, за второто немам поима

За инсталација бара 16-17 GB, моментално Мац ја инсталира а ја го чекам со HDD у рака да си ја префрлам од кај него :baeh:

Читам на интернет дечки 90% од гејмерите се разочарани од јаката конфигурација што ја бара играта дури се жалат некој со Quad Core....за да не навлагам во детали еве ви линк ............http://www.gtaforums.com/index.php?showforum=240

Од Torrentleech ја трнаа, изгледа не е коректно компресирана.

За инсталација бара 16-17 GB, моментално Мац ја инсталира а ја го чекам со HDD у рака да си ја префрлам од кај него :baeh:

Ллеелле шупаци сте :) ... Ај мојава ќе се симне за некој 2 дена :) ... и кажете шо крак сте користеле...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom