Групен секс

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Групен секс ?!

• Вкупно гласачи
    813
хммм...не знам дали да објаснувам ама нема причина да се лаже иначе живеев 9 месеци во гнездо од жени

хммм...не знам дали да објаснувам ама нема причина да се лаже иначе живеев 9 месеци во гнездо од жени

Whenever+I+get+one+thumb+up_ab85d5_3723166.gif

1 - 1 e sosem dovolno. Poveke od toa bi bilo guzva.;)
Ако сте добро распоредени и не е толку гужва....
иначе групниот е нешто за шо несакате се присетите пред девојката/дечкото нити пред другарите/другарките, во двата случаи нема да имаат разбирање за вас ....но сепак си имате за нешто убаво да се присетите некогаш кога го дочекувате утрото сами на тераса ......

џаба ти е, Мајка, стрини тетки братучетки - не се рачунаат

Еви ви на располагање млад фит пар, кога кажав на располагање, мислев на девојките и секако паровите на форумов

Абе ова за групен секс само машки споделуваат искуства. Нели е тоа некако чудно?

Не знам како е, никој ме нема викнато. Знам дека е најбитно да учествуваш.[DOUBLEPOST=1483721828][/DOUBLEPOST]
Абе ова за групен секс само машки споделуваат искуства. Нели е тоа некако чудно?
Ваљда ја земаат у предвид и фазата на групно дркање као копиљаци како еден од подвидовите на групниот секс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom