F
FARANG
Гостин
уфффф најакото нешто, сум пробал со 6 девојки наеднаш....3 филипинки+2кинескини+1јужна африка беше тотално лудило!!!!!
Ova u HK ili Singapur?
уфффф најакото нешто, сум пробал со 6 девојки наеднаш....3 филипинки+2кинескини+1јужна африка беше тотално лудило!!!!!
Ova u HK ili Singapur?
хммм...не знам дали да објаснувам ама нема причина да се лаже иначе живеев 9 месеци во гнездо од жени
хммм...не знам дали да објаснувам ама нема причина да се лаже иначе живеев 9 месеци во гнездо од жени
Ако сте добро распоредени и не е толку гужва....1 - 1 e sosem dovolno. Poveke od toa bi bilo guzva.
џаба ти е, Мајка, стрини тетки братучетки - не се рачунаатхммм...не знам дали да објаснувам ама нема причина да се лаже иначе живеев 9 месеци во гнездо од жени
@GovindaБаш би сакала со еден дечко и 2-3 девојки
Deckoto e veke tuka, najdi uste 2-3 devojki
Ваљда ја земаат у предвид и фазата на групно дркање као копиљаци како еден од подвидовите на групниот секс.Абе ова за групен секс само машки споделуваат искуства. Нели е тоа некако чудно?
PROBANO I ISKRENO NE E LOSO MOZE DA SE KAZE DEKA E POVEKE OD UBAVOНе сум имала,би сакала да пробам,зашто да не,нешто ново возбудливо