pearl
..~..~..~..~..~..~..
- Член од
- 20 август 2005
- Мислења
- 2.651
- Поени од реакции
- 1.962
Грдо, дебело и глупо - три во едно![]()
Абе тоа се вика Глупо Грдо Гуде.
Илимити ... ТРИЏИ

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грдо, дебело и глупо - три во едно![]()
Групава треба да има име.
Јас еве давам предлог да ја крстиме - хобити.
Не е толку грд колку што е педерстичен ( затоа и љаца толку му се уврте ко пичица еleandra читаш ли ти ова ма? NikolaMKD91 бил грд
Тогаш ја и ти сме први овде на листа
Еве доказ од претходна собиранка:
![]()
Леа е таа со топ-от, не и паѓа пошто има поголеми цицки![]()
Што се усра бе , зашо ја тргна сликата ?Еве сум и јас ем грд, ем пијан во студентски дом Стив Наумов
![]()
Еве сум и јас ем грд, ем пијан во студентски дом Стив Наумов
![]()
те фати од 100% ВИВА сок?![]()
![]()
Далеку се од грди уште подалеку од бесни, за грдотија може да се смета персона со ретка мрсна жута коса у патец уште поретка брада, тесни вилици со насадени преголеми заби, блед тен со црвени образи ака испукани капилари, крив нос големи уши и шашав поглед тесна долгавеста брада ( слична на мојава од профилов ).Море колку сте грди да си ибите бесните![]()
Абе тоа се вика Глупо Грдо Гуде.
Илимити ... ТРИЏИ![]()
Ова дури ни јас не би се осмелил да го напишам.![]()
Се разбира дека не би се осмелил.
Пошто ти секаде тераш хумор, освен во ЧДА.
Би била изненадена доколку Неса ме сфатила сериозно.![]()
Мислам дека не ме разбра, толку е лошо ова, толку е навредливо, толку е бедно што дури и мене ми е оф лимитсСе разбира дека не би се осмелил.
Пошто ти секаде тераш хумор, освен во ЧДА.
Би била изненадена доколку Неса ме сфатила сериозно.![]()
Мислам дека не ме разбра, толку е лошо ова, толку е навредливо, толку е бедно што дури и мене ми е оф лимитс
Сериозен сум
Арно де, биди си сериозен, да го видиме еднаш и тоа чудо дал е возможно.![]()
Абе возможно или не ама да го наречеш некого грд глуп гуде а ваму се праиш лизни мазни......
... за грдотија може да се смета персона со ретка мрсна жута коса у патец уште поретка брада, тесни вилици со насадени преголеми заби, блед тен со црвени образи ака испукани капилари, крив нос големи уши и шашав поглед тесна долгавеста брада...
Веезевуло, Нечистио, Ѓаволо проповеда за морал и манири...Абе возможно или не, ама да го наречеш некого грд глуп гуде а ваму се праиш лизни мазни......