Група на Грдите Кајганџии и Кајганџики ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување
Групава треба да има име.
Јас еве давам предлог да ја крстиме - хобити.

Групава треба да има име.
Јас еве давам предлог да ја крстиме - хобити.

У тој случај ја можам да бидам маскота.

579412_417006691657755_638983498_n.jpg

Ова е мој портрет, го добив како поклон за роденден. Така да замислете го истово суштество, само во живо и ете сум јас. :D Мада ова треба да претставува џуџе (само без брада), а не хобит.

leandra читаш ли ти ова ма? NikolaMKD91 бил грд o_O

Тогаш ја и ти сме први овде на листа :icon_lol:
Еве доказ од претходна собиранка:
prod_227_5922.jpg

Леа е таа со топ-от, не и паѓа пошто има поголеми цицки :icon_lol:
Не е толку грд колку што е педерстичен ( затоа и љаца толку му се уврте ко пичица е :pos:) , шкорпионот е мачо наспроти него.Да не се лажеме грдичко си е детето, а па тоа гласчето реже у мозок кога ќе проговори :D
Ај нема везе јаки риби сте, малку со лез примеси ама шо е битно. И дај жити се нешо деколтирано.
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 14:21 ---
Еве сум и јас ем грд, ем пијан во студентски дом Стив Наумов

188266_201340659893513_3666452_n.jpg
Што се усра бе , зашо ја тргна сликата ?

Еве сум и јас ем грд, ем пијан во студентски дом Стив Наумов

188266_201340659893513_3666452_n.jpg

Малце оф-топик, пошто приметив дека почнаа луѓе да коментираат за сликава.

Ако не ја приметивте флашата Vigor, слободно откажете се од пиење алкохол. :D

Море колку сте грди да си ибите бесните :D
Далеку се од грди уште подалеку од бесни, за грдотија може да се смета персона со ретка мрсна жута коса у патец уште поретка брада, тесни вилици со насадени преголеми заби, блед тен со црвени образи ака испукани капилари, крив нос големи уши и шашав поглед тесна долгавеста брада ( слична на мојава од профилов ).
Е ако познаваш некој таков е за него можеш слободно да кажеш дека е грд ко кур и дека дури и мајмуните прават вицови на негова сметка, мајкаму го сака само пред гости и жали што не го абортирала, кучињата добиваат беснило кога ќе им се приближи на 1200 метри.
--- надополнето: 20 февруари 2013 во 14:42 ---
Абе тоа се вика Глупо Грдо Гуде.
Илимити ... ТРИЏИ :pos:
:eek:
Ова дури ни јас не би се осмелил да го напишам.:unsure:

:eek:
Ова дури ни јас не би се осмелил да го напишам.:unsure:

Се разбира дека не би се осмелил.
Пошто ти секаде тераш хумор, освен во ЧДА. :D:D

Би била изненадена доколку Неса ме сфатила сериозно. :)

Озбилно и јас ова го имам приметено.

Мислам дека не ме разбра, толку е лошо ова, толку е навредливо, толку е бедно што дури и мене ми е оф лимитс o_O
Сериозен сум

Мислам дека не ме разбра, толку е лошо ова, толку е навредливо, толку е бедно што дури и мене ми е оф лимитс o_O
Сериозен сум

Арно де, биди си сериозен, да го видиме еднаш и тоа чудо дал е возможно. :свиркам:

Арно де, биди си сериозен, да го видиме еднаш и тоа чудо дал е возможно. :свиркам:

Абе возможно или не, ама да го наречеш некого грд глуп гуде а ваму се праиш лизни мазни......

Абе возможно или не ама да го наречеш некого грд глуп гуде а ваму се праиш лизни мазни......

Јас никого ништо не нареков, само се надоврзав на нешто за што самата си се смееше.
И престани да се правиш "ја нисам одавде", не ти личи. :LOL:

Лизни мазни сум само кога ќе ја истаам вилицата пред спиење. :D

... за грдотија може да се смета персона со ретка мрсна жута коса у патец уште поретка брада, тесни вилици со насадени преголеми заби, блед тен со црвени образи ака испукани капилари, крив нос големи уши и шашав поглед тесна долгавеста брада...

Значи си знаел како изгледам, се кријате низ лажни профили на фејзбук да в ибам педерите :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom