Група на Грдите Кајганџии и Кајганџики ...

• Креатор на темата Креатор на темата PIRATIC
  • Време на започнување Време на започнување
Јас никого ништо не нареков, само се надоврзав на нешто за што самата си се смееше.
И престани да се правиш "ја нисам одавде", не ти личи. :LOL:

Лизни мазни сум само кога ќе ја истаам вилицата пред спиење. :D
Веезевуло, Нечистио, Ѓаволо проповеда за морал и манири... :D:D:D
Абе вие двајца дали сте нормални ?
Знаете дека нејзе никој не смее да ја закача и навредува .......... освен јас ?
Тоа право се стекнува со светата заедница брак.
Мене ми е жена венчана, не на цел форум па секој и кој стигне и кај стигне да ја заебава и дупчи кај стигне и како стигне, ебаве беља ебаве :mad:

Значи си знаел како изгледам, се кријате низ лажни профили на фејзбук да в ибам педерите :D
Ти ли си тој ?
Епа бате ми дужиш 16 000 денари за екран ( изгоре си иба мајката само шо кликнав на сликата), 10 000 денари за психијатар што ги дадов и уште 300 евра за бајачки што дадов.
Немора мене да ми ги даваш, уплати ги на жиро-сметка за анима мунди.

Мене ми е жена венчана, не на цел форум па секој и кој стигне и кај стигне да ја заебава и дупчи кај стигне и како стигне, ебаве беља ебаве :mad:

Енд хир ви го агејн ..... по старо. :D

Ти ли си тој ?
Епа бате ми дужиш 16 000 денари за екран ( изгоре си иба мајката само шо кликнав на сликата), 10 000 денари за психијатар што ги дадов и уште 300 евра за бајачки што дадов.
Немора мене да ми ги даваш, уплати ги на жиро-сметка за анима мунди.

Анима Мунди или Анима Дунди.... Оти тава е ремет и за животните, ама и за џенцките... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Да бе да, заштитнико на правата на жените, педерите, и сите други обесправени групи... Браво тате, одсекогаш си ми бил Мецен... :D:D

Анима Мунди или Анима Дунди.... Оти тава е ремет и за животните, ама и за џенцките... :icon_mrgr::icon_mrgr:

Да бе да, заштитнико на правата на жените, педерите, и сите други обесправени групи... Браво тате, одсекогаш си ми бил Мецен... :D:D
Остај синче, али дадов толкуа пари за да те опраам ( секој друг ќе те фрлеше на буниште или ќе те фрлеше у бунар па ќе го наполне со три миксера бетон ) ја сам исус христус буда и атон у едно мецен ти је мал збор за да ме опишеш мене.

А мене ми е меценА. :pipi:

Исто како невино кокиче. :love:

Остај синче, али дадов толкуа пари за да те опраам ( секој друг ќе те фрлеше на буниште или ќе те фрлеше у бунар па ќе го наполне со три миксера бетон ) ја сам исус христус буда и атон у едно мецен ти је мал збор за да ме опишеш мене.
Revelation 2:16

He said to me: "It is done. I am the Alpha and the Omega, the Beginning and the End. To him who is thirsty I will give to drink without cost from the spring of the water of life.

Е ти си тава за мене.

20 бисерко 20-ти

Уф, шуќур, добро е.
Го симнавме од 25,70 на 20. :oops:
Сега ќе отвориме уште една тема "Сериозноста на кловновите", па ќе го дотераме и до пешеснајсе. :D

Уф, шуќур, добро е.
Го симнавме од 25,70 на 20. :oops:
Сега ќе отвориме уште една тема "Сериозноста на кловновите", па ќе го дотераме и до пешеснајсе. :D
Цк датумот ти е 20-ти а дужината ти е 25,70 :pipi: најдобриот и најличниот дел од моето тело.
Иако се мислам да го сецнам малку, ако имаш некој близок ( како на пример мажот ти или дечко/швалер ) да му го донирам вишакот да го дотерме у просек ? :D

Цк датумот ти е 20-ти а дужината ти е 25,70 :pipi: најдобриот и најличниот дел од моето тело.
Иако се мислам да го сецнам малку, ако имаш некој близок да му го донирам вишакот да го дотерме у просек ? :D

Ова у милиметри го мериш, нели? :X3:

Ако се сантиметри во прашање, знам дека за јазикот станува збор, не треба да објаснуваш. :D

Ова у милиметри го мериш, нели? :X3:

Ако се сантиметри во прашање, знам дека за јазикот станува збор, не треба да објаснуваш. :D
:pos:
Ај ле мој финти почан а ? ако браво, не јазикот ми е ептен краток , КУРИШТЕВО/АНАКОНДАТА МИ Е 25,70 :pipi: жими тебе ако сакаш и еден дејт ќе договориме, има месц ипол да се смееш ко зелена, месец дена да ти светкаат очињата а цел живот пред спиење ќе ти текнува на мене и ќе заспиваш со блажена насмевка.
Е сега само кажи вреќичка од брашно ти ке донесеш или јас да набавам ?
Извини ама на грди не ми се дига ќе мора барем до половина да бидеш во вреќичката, и глеј од 120 кг д биде вреќат за да те собере :pos:
Ај па ако бидеш умна ќе донираме за домаќинот едно парче, да се фали оти и тој кур има :D
Не ми чепкај у сантиметрите подобро очите ископај ми ги таму не ми крати :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom