Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Псусајд неам ништо против бивша Сфрј, ради друго не ги симпатишам... што превземаме сељачки манири од нив, а тоа што не сакаат е само од корист, некој вид на војници не сметаат.

ајде сеа ГАЊАЦИ!!
наздравеЈ!!

Џе си Тошучуууууууууууу?!Ебати Антиќ ебато...со Пантелиќ рака за рака да се фатите и право во Дунав:pos2:Секоја чест за Гана,ѓи спуштија малку на земја соседиве

Нико нам неможе ништа цууууууууууууццццц! Еве ви го што летавте толку србишта (и србомани).......

Сеа Србоманиве и Србите пак ќе си се тешат со клиповине од Рибја Чорба, и Неможе нам нико ништа:tv:

Вечер Милојко го очекувам со слика од сврбско знаме, клип неможе нам нико ништа(:pos:), и напишано Србија до Јоханезбурга:tv:

што превземаме сељачки манири од нив, а

Тоа е индивидуална и релативна работа, јас на пример не слушам и никој не може да ме натреа да слушам таква музика, сепак за сопствен избор, стил,култура или пак едукација се работи. Како сакаш кажи го. Не ти е баш на место константацијата.

Али нема везе да не идам офтопик, се извинувам што повлеков "политичка" дебата.

Едит: Ауу.. невиден хејт :icon_conf

Овај Красич за на слива не е да го качиш,а не пак прва постава.Прав Шупак е........Тошиќ заслужува пред сите шо се на теренов да играт прва постава.....

Цела работа ја испосра Антиќ со неговите измени.
Го ваѓа Миљаш го става тој клошарот Кузмановиќ,па после го става Лазовиќ го ваѓа Жигиќ,ај до некаде вторава измена подобра беше.
За да потоа првава измена напраи глупост,безвезе ја фаќа со рака во шеснаесетник,а пред тоа Луковиќ беше исклучен..
Сами се заебаа,нека одат сега дома.И да тепаат со Австралија,пак со Германија ќе извадат најмногу нерешено и тоа е тоа.

Не ви може никој ништо???? :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
СИСАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СРБОМАНЧИЊААААААА СИСАЈТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Што лечите комплекси тука не ми е јасно сите сте за банови

Гледајте си во вашиот двор прво, па после "на комшијата да му цркне козата"... ебаве створењата искомплексирани!

Леле значи овој Красиќ ме разочара скроз на скроз,нај пичкарски изигра,нити се бореше ни ништо,целата игра на Србија беше лоша,второ полувреме малце така-така ама уште еднаш се докажа дека Жигиќ не е за прв напаѓач и дека Лазовиќ е 10 пати покорисен,ваљда ќе му текне на Антиќ за вториов дуел.
Се на се заслужена победа на Гана нема збор,повеќе шанси имаа,2 стативи и тоа е тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom