Група Ц (MKD, GER, SLO, MNT) - Загреб

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Која екипа нема да се пласира понатаму?

• Германија

Гласови: 9 6,2%
  • Словенија

Гласови: 14 9,7%
  • Македонија

Гласови: 14 9,7%
  • Црна Гора

Гласови: 108 74,5%

• Вкупно гласачи
    145
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
аман еј канцелариско столче нека стават на гол, повеќе работа ќе заврши од Борко

Чавор играчиште, премногу ама премногу напредок има во споредба со нашите таленти.
Нашиве уште од Лазаров чекаат.

Зема и мајка ми да гледа ракомет со мене. Не знам што и текна. У живот никад нема гледано. Ни правила знае...
Гледа така како не пунат и ме прашува:
- Ова голманиве бранат ли нешто во ракометов?
- Бранат мамо, бранат. Ама не и нашиот. У уста да го е***.

Колку квалитетна репрезентација сме говори фактот дека не можеме Миркуловски да го одмориме ни против ебената Црна Гора.

Тале дур се крене на шут и шутне, ќе заврши епизода од турска серија. Фитиљо и Прибак се одлични финтери ама не можат ебан гол да погодат. Не сакам да замислам шо ќе ни сторат Германците ако и они ни играат фластер на Кире...

Настрана све таа летаргичност у напад, во одбрана сме катастрофа денеска. Ги летаат во средина како аматери. За министерот па да не збориме веќе...

Не им треба ни Борозан да не буши, и со овие бекови ги прават мајмуни нашите одбранбени...

Надежта е дека Раул ќе успее за 15 минути да најде решение за фластерот на Кире во напад, ама за тоа ќе треба бар еден од Филипчињата да заигра барем просечно...

Абе да земат сега у соблекувалната да си извадат куровите да си ги мерат, и на тој шо му е најмал да земат да го стават на средината на голот, на среќа ќе одбрани повеќе шутови од овој пролив торко.

Мора да најде решение Раул за фластерот на Кире а богами и за Чавор, не искина дечкото. Нека проба со фластер кога веќе вака не можат да го задржат.

Не ни одговара ваква брза игра нас во многу голови,нека го почнат античкиот ракомет што си го знаат зошто ќе пукне брука

После Ходик, стабилен голман сме немале во репка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom