Група Ц: Италија - Романија 13.јуни 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Натпреваров се игра на петок 13-ти,13-ти натпревар до сега на 13-тото европско првенство...За тој шо е суеверен де.:pos2:

И Амброзини ако игра нека се пази:

4swf6boo3zorr142z5t3.jpg

Ќе победат жабарите ама мислам дека нема да биде тоа убедлива победа.

Незна што толку сакате да игра Дел Пиеро, најстара репрезентација се на ова европско.
Видете ги шпанците го имаат Раул, а не го ни викнаа во репрезентација и што им фали?
Да сум ја Донадони, Дел Пиеро би го ставил само ако Италија води 2~3-0, а да не правам муабет за Касано тој не ни требаше да дојде да настапува.
Ги имаат Кваљарела, ДиНатале, Бориело......мислам оат да фак!:tapp:

Ја ја изиграв оваа на 500 за Италија, мора да тепа ако сака да иде понатаму.

Редно е жабариве да тепаат, ама јас се надевам на Романија и за нив навивам.

2-0 за Италија. Стрелци Тони и Дел Пиеро.

Мислам дека Донадони ја увиде грешката и дека овојпат ќе излезе со вистинскиот состав.

жабариве ќе лупаат ќе шутираат, а власиве од контра ќе им збрцаат два гола и чао :pos::pos:

Италија сега за сега се подобри и Романија имаше некој шанси ама Италија повеќе напаѓа, ја контролира играта....Ајде бе жабари дадејте ГОЛ :pos2:

Каде офсајд од мајкати пи*кана да ти ја ебам!!! :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
Ајде... Ако продолжиме и во второ полувреме вака како прво, тепаме со 2разлика...
И пак, да му еб*м мајката на овие судиве... :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Италија дупка, ама голот регуларен беше

Подобра игра на Италија, но и Романија играше добро.И еден неправедно поништен гол на Тони.Инаку Лобонт:zver: одбрани се.Многу ме нервира тој ''помошник" коментаторот.Користи многу србизми.Златен јазик имаме а тој српски се распричал тука.Лоптата леташе, еден корак назад, Румунија игра добро...:nerv::nerv:

Што се запнале Жабарите со нафрлените топки? Една акција по земја немаа... Офсајд немаше при поништениот гол на Тони, Италија игра подобро, очекувам 1-2 гола од нив во второ полувреме...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom