Група Ц: Италија - Романија 13.јуни 18:00

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Донадони теле невидено бил, го става Квараљела а Бориело кој постигна дупло повеќе голови од него го чува на клупа, и на крај место да стави напад тој го пика Амбросини ццц....

Неможе двајца коњи да играат(Тони и Бориело), мора еден од напаѓачите да биде доста подвижен. Касано отиде на местото на Дел Пиеро, а Кваљарела отиде место Каморанези(десно)

Грешката на Донадони беше во почетниот состав да ги стави Де Роси и Пирло...Италија исто ко да играше со 10играчи. Де Роси поред Пирло не се виде.

ЕДИТ-
Која ти е таа одбрана бе Донадони слепец еден. Со 4ца класични бекови !?
(освен Киелини кој има играно централно)

Одбраната на Италија без Неста и Канаваро е = 0

значи италијаниве немаат врска... стварно ме разочараа..
иначе сакам романците да идат, заслужуваат.

mnogu sum zadovolen moram da kazam
i od Italija I od Romanija...svetskite prvaci moze da si odat doma posle 4 dena.

Романија уште еднаш изненади сега против Италија и мислам дека заслужуваат да одат понатаму.

За Италија сум ама тешко дека ќе ја совладаат и романија.. со Донадони и групите нема да ги поминат.
Се плашев дека ова ќе се оствари
ec.gif

Италија или че отпадни одма, а ако помини гарант оди до финале а можи и да освои. Ген нивни жабарски ебаго...

Многу ми е криво што Муту го утна пеналот, инаку уште сега ќе можевме да им кажеме CIAO на Италијанците!!!

Дефинитивно не заслужуваат да одат понатаму! Шампиони се, ама во глумење и преправање! :pov:

Одбраната на Италија не личи на ништо на ова првенство, Пирло игра како без душа, фали плејмејкер и не може премногу да се очекува. Мислам дека Романија ќе ја победи Холандија во последното коло и ќе летнат и Италија и Франција.

Многу ми е криво што Муту го утна пеналот, инаку уште сега ќе можевме да им кажеме CIAO на Италијанците!!!

Дефинитивно не заслужуваат да одат понатаму! Шампиони се, ама во глумење и преправање! :pov:
На темата за Група Ц разгледај и ќе сфатиш дека и не е толку лошо што Муту го утна пеналот...
bf.gif

Што зборите бе луѓе? Разочарани од Италија?
Не гледате дека и беше наметната офанзивна игра што Италија никогаш и не играла така. Дури и тоа го изведе прекрасно, стави гол кој беше неправилно поништен им досудија и пенал на Романија а на Тони ниту еден а беше топнат од земја едно 4-5 пати.
Тибам судиите како да сакаат најголемите ѕвезди да се исфрлат од првенствово.. Уа уште еднаш. А за вас? Што ве разочара бе Италија? Ја гледавте ли утакмицата? Или зборувате онака ради филм?

Многу лоша форма прикажаа Италија дури можно беше да изгубат среќа што муту утна пенал.

John Doe Италија имаше одлични шанси и да ја реши утакмуцата уште во прво полувреме... Стварно ми е жал што ке испаднат ама Холандија ке игра со втор состав против романија... Јбг ајде да се надеваме дека ке ја одбраниме светската титула...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom