Ние идеме даље у секој случај. Значи работата е дали со 2 или со 4 бода. Ако ја тепаме босна идеме со 4 бода, а ако изгубиме идеме со 2 бода. Се е сведено на тоа. И да, босанците имаат поголеми шанси да идат даље од хрватите.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Секако мора да победиме бар една (во случај ако одиме со две победи понатака), нема врска како се сметаат поените.Ако е 4,2,0, а ние имаме 4, тогаш гарантирано е четврт-финале, а со 4,3,2 мора барем една победа за четврт
 Колку е тешко да си МАКЕДОНЕЦ овие денови, секој ден треба да славиш
  Колку е тешко да си МАКЕДОНЕЦ овие денови, секој ден треба да славиш 

Ние идеме даље у секој случај. Значи работата е дали со 2 или со 4 бода. Ако ја тепаме босна идеме со 4 бода, а ако изгубиме идеме со 2 бода. Се е сведено на тоа. И да, босанците имаат поголеми шанси да идат даље од хрватите.

Ради ова не гледам заедно со неа .. Пошто пцујам се дерам и викам ко ненормален.. Боље да не ме глеа у такво изданиеНишто утре ќе треба да тепаме како знаеме и умееме. Многу е важно да ги земеме 4 бода за во втората рунда. После ни треба само една победа за 4 финале.
Е у ПМ таман планирав како господин да гледам кошарка без да ми се тресат рацете, пулсот да ми рипа на 180 , да се дерам како мајмун и девојката да ми се заканува дека ќе ми раскине.

Луѓе само едно нешто ќе ви кажам... За разлика од другите репрезентации ние играме само со 6-7 играчи цел натпревар а другите ги ротираат сите 12 .. Владо и Бо скоро цели 4 утакмици ги изиграа и мислам дека почесто утре ќе бидат ротирани од Мираковски и Соколов. Јас сум за тоа Гечевски да паузира овој меч ради повредата а да ги ротира Самарџиски и Чековски .. Како и да е МОРА да се одмараат играчите ...

Во ред е. Можно е Македонија, Хрватска, Грција и БиХ да завршат со скор 3-2. Меѓутоа би испаднала или Хрватска или Грција затоа што би имала само една победа од меѓусебните дуели.

od hr horum
Ajd još jednom za kraj.
CRO-GRE 1, MAC-BOS 1...1.MAC 4-1 (4 BODA), 2. CRO 3-2 (2 BODA), 3. GRE 3-2 (0 BODOVA)
CRO-GRE 1, MAC-BO
S 2...1.BOS 3-2 (4 BODA), 2. MAC 3-2 (2 BODA), 3. CRO 3-2 (0 BODOVA), 4. GRE 3-2
U slučaju našeg poraza ispadamo, Makedonija je sigurno prošla, CG sigurno aut.
Makedonci igraju zadnji i u slučaju naše pobjede imati će veliku dvojbu, dobit Bosnu i otići dalje sa 4 boda ili izgubiti od Bosne i otići dalje sa 2 boda ali i istovremeno izbaciti Grke
Finci još imaju šansu u slučaju sutrašnjih pobjeda Finske, Makedonije i Grčke.
Најзаебана работа е ова:
Ако Хрватска ја победи Грција ,тогаш Македонија со победа над Босна ја спасува Грција и носи 4 бодови а со пораз носиме 2 бодови и ја отпаѓаме Грција.
Бидејќи утре Хрватска со Грција игра во 18:00,ако во случај победи,јас би им го дал натпреваров на Босанциве без никакво мислење