Група Б(MKD,CRO,ESP,JPN,BAH) - Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата The Accountant
  • Време на започнување Време на започнување

Кои репрезентации ќе ја поминат групата?

• Вкупно гласачи
    131
Види го тафтабицата Филип Лазаров заборава да се заменува ќе пукни Раул, ова дефинитивно е најглупиот играч шо некогаш седел на клупата во цела тренерска кариера на Раул....

Стоилов два пати промаши сигурно, ама на статистикава 0/4 има..мислам грешка или е точно..Секако ебати цепеницата!Пикер ко ќе промаши,ми се превртуваат цревава.Само Пешевски од земја шутира,овие сите директно во Варгас.Мада еднаш и Пешевски промаши..

Георгиевски подобро да го избацат од репрезентација

Епа сп олку промаршени зицери Франција не може да тепа не па ние

Абе мрш у пичку матер, на 100 одбрани на Митревски и на 100 стативи на шпанциве, да губиш на полувреме, епа не знам што треба повеќе од ова. Срамото, друга било која просек репрезентација бар 3 разлика ќе водеше.
Манасков и жутокљунецов нека престанат у голман да шутираат, едни Бахреин имаат подобра реализација од крилните позиции. 200 ми го дигнаа притисокот. Мрш

Aj razbudise.
Spancive ni so 20% ne igraat.

Играат лошо, но не верувам дека до толку калкулираат, мислам дека не им тргна ( нешто и поради нас, е сега колку е тоа нешто... :)).

Види го тафтабицата Филип Лазаров заборава да се заменува ќе пукни Раул, ова дефинитивно е најглупиот играч шо некогаш седел на клупата во цела тренерска кариера на Раул....
Pa Borko morase da izmisluva lizgav parket. :pos:

Не ми се верува каков натпревар си продаваме против Шпанија. Дека немаат никаква игра во позицион напад тоа веќе го знаеме, ама гратис ни дојдоа и стативи и добриот Митревски и џабе. Кога ова не го искористивме да водиме барем 7-8 разлика против вака очаен противник, во второ на жалост веројатно не очекуваат само солзи за пропуштеното.....

Ме плаши само како ова ментално ќе се одрази на екипата во пресрет на утрешниот натпревар....

П.С. Па кога ќе ми текни каков подарок ни даде и Рибера што почна со Душебаев по дијагонала од старт и не можеше да го замени оти нашите паметно трчаа полуконтри... ц ц ц

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom