Група B (CZE, MKD, AUT, UKR) - Виена

• Креатор на темата Креатор на темата aletem
  • Време на започнување Време на започнување

Кои две репрезентации ќе продолжат во наредниот круг?

• Вкупно гласачи
    99
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Жал ме фаќа за Стоилов кога ќе се пензионира Лазаров. Ќе кине нерви со овие.

Раул индиректно си кажуваше по медиуми дека не планира 30 годишни телиња да учи основни ракометни правила ама кој да го сфати

Жал ме фаќа за Стоилов кога ќе се пензионира Лазаров. Ќе кине нерви со овие.

Поради здравствени причини, мислам дека и залезот на Столе е блиску.

Nemame eden igrac sto znae odbrana da igra,so da ocekuvame.Kazete edna reprezentacija sto nemaat tip igrac samo za odbrana.Bolje Kukoski da go gledav u odbrana nego Nikolce Markoski.

carlywild_medium.gif
Џомба низ Марино касни 90-ти.

Австрициве се натпреваруваат со брзина на спринтеви, брзина на удари, рушат рекорди. Додека нашите играат кој повеќе ќе ги погоди нозете на голманот.

А бе шо се нервирате незнам . Јас уживам како го полнат Министерот :Кезец::vozbud:

Маму им ебем колку се паметна нација, Австриско-Германска-Хитлеровска машинерија. 50 тапани имаат земено, илјадници тропалки, знаејќи дека не можат да навиваат поинаку. Мозокот ти го бушат, ова е метода за мачење, да им ебам роботите од луѓе :icon_mrgr:

Мене едно не ми е јасно.
КАКО ГО ТЕПАВМЕ ИСЛАНД НА ГОСТИ ВО КВАЛИФИКАЦИИТЕ?
Добра тема за Васко Ефтов да сними емисија :icon_lol: или На рубу знаности :D

Маму им ебем колку се паметна нација, Австриско-Германска-Хитлеровска машинерија. 50 тапани имаат земено, илјадници тропалки, знаејќи дека не можат да навиваат поинаку. Мозокот ти го бушат, ова е метода за мачење, да им ебам роботите од луѓе :icon_mrgr:
Буквално тенџериња од дома носат и маваат тенџере со капак, со Saber Rider и компанија од форумов еднаш бевме на Холандија - Германија женски ракомет кога имаше младинско во Скопје, главата тапан ти се прави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom