Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како што очекував.

Пасивен натпревар,без многу возбудувања.

Франција не е меѓу фаворитите за титулата.

Со кој памет го оставија Доменеш да им биде сеуште селектор по фијаското на ЕП!

Иста песна како последни 3-4 години..ништо ново :nesum: Ајт следна може боље ќе е

Доменеш цар! Не ги зеде едни од подобрите белци Французи-Насри и Бензема. Со црнци ли се креира игра, бе? Ахххххх....

Доменеш цар! Не ги зеде едни од подобрите белци Французи-Насри и Бензема. Со црнци ли се креира игра, бе? Ахххххх....

Zema fudbaleri na zalezot na karierata (nezavisno dali se beli ili crni) , uzas.

И едните и другите АУТ!

Кој идиот е Доменеш еј!!! Малуда и Жињак ги остава на клупа, го игра Гову :uvo:

А Уругвајциве како што очекував. Ќе се усерат и овие. Ништо од Суарез, средината им е тапа, едино одбраната им е солидна.

Дефинитивно слаби французиве, не се најсилна африканска репрезентација, Брегот се појаки. :)

Ете ѓи Жињак,Анри и Гову пред Бензема...

За 1/8 финале не заслужуваат.:toe:
Боље и Макелеле да го викнаа одлилно ја изигра сезоната ако веќе се го зеле овој Гову.

Мило ми е што првите два натпревара завршија нерешено, посебно за вториот. Французите многу се пуфкаа, но тешко дека ќе направат нешто повеќе на првенствово. Со ваков тренер и групата да ја поминат ќе им биде успех.

Французите за нигде, ќе биде изненадување ако се пласираат во 1/4 финале. Уругвајците не ме одушевија воопшто, одбраната ОК, но средината тапа.

Французите за нигде, ќе биде изненадување ако се пласираат во 1/4 финале. Уругвајците не ме одушевија воопшто, одбраната ОК, но средината тапа.

Тие групите дали ќе ги поминат е прашање, па 1/4 финале.:jaj:

вечерниот дуел заврши најреално....меѓутоа како само беше оштетен Мексико денес....

вечерниот дуел заврши најреално....меѓутоа како само беше оштетен Мексико денес....

Брат чист офсајд беше а и тука во темава назад неколку страни убаво е објаснето зашто и како во неколку постови. Се на се дури сум изненаден од судиите - одлично си ја завршија работата првиов ден. И тешките одлуки ги погодија.

признавам,за вакво правило првпат гледам.......ваква ситуација првпат гледам,молам за линк од правилото......
+-

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom