Груевски vs. Шекеринска. Кој е подобар политичар?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување

Кој е подобар политичар?

• Вкупно гласачи
    193
[acko]®;1635018 напиша:
абе времето покажа за нив двајца. рада сега е никој и ништо. обичен партиски војник!

Rada beshe najblisko do pregovorite od bilo koj dosega so Buchkovski vo 2004ta godina dodeka Gruevski gi pishuvashe 100te reklami.

Koga ke gi sporedis delata sto za MKD gi imaat napraveno Gruevski i Shekerinska - Gruevski moze slobodno da si se povle4e od politi4kata scena i da se zanimava so pecanje ribi

е колку ми е жал што побрзо не го видов одговоров... колку слатко се насмеав кога го прочитав :pos2: абе бате што има Шеќеринска направено??? Колку месеци беше таа некој фактор во државава??? За време на нејзиното „лидерство“, нејзината партија го допре дното.
Прашањево на темава е кој е подобар политичар, а одговорот беше даден на изборите. Грујо, кој однапред го подценивме сите, ја оствари најголемата победа на ВМРО-ДПМНЕ досега.

Smej se ama ke plachish...go baravte Branko...nema problem...ke si go dobiete.
инаку кој го бараше БЦ??? Јас сигурно не... Црвенкоски е извондреден политичар (ама не е тема), но неговото владеење во најмала рака кажано не донесе ништо добро за Македонија.

Gruevski za sekerinska e mrsul, partal ni znae da odi, ni znae da zbori, kako patka iskubana na suvo e!!!! Ama im treba vreme na VMROVCITE da svatat koga ke svatat ke se kaat, ke neznaat kade da odat od strav glavite vo persok ke sakaat da gio stavat......ama nie togas na BETON ke gi stavime!!!

Daj objavete ja anketata da ja vidime po koalicijata so DUI.
-А со кој бевте вие до в4ера на власт?? Со ДПА??? Ај ти се молам не сери сега... До в4ера бевте едно... Сега ДУИ вака така...

Ti ne ama Gruevski go barashe na pretsedatelskite izbori...ama zatoa pak ke go dobie na parlamentarnite izbori.
А кој ќе до добие бе?? Шекеринска?? Абе арно рекле старите "Женско Ум Колку Кокошка"...

Kako be ne...ne gledash reklami?

Gruevski za sekerinska e mrsul, partal ni znae da odi, ni znae da zbori, kako patka iskubana na suvo e!!!! Ama im treba vreme na VMROVCITE da svatat koga ke svatat ke se kaat, ke neznaat kade da odat od strav glavite vo persok ke sakaat da gio stavat......ama nie togas na BETON ke gi stavime!!!
-Оф бе... Сега погоди дека Никола е Мрсулко за Шекеринска... И што додека бевте вие на влас бе?? Што виде Македонија подобро со СДСМ кога беше на власт?? Се Продадоја, Искрадоја, Ништо не напраја ново... И тоа што имавме сега го немаме... Абе на чоек да му заостанат мозокот на 5 години ке свати дека СДСМ е партија за БУЏОВАНИТЕ... Таму ако не си богат, немаш пристап... Ако бевте толку јаки, како што скокате овде, како петли на туѓо буниште, и ако Никола не си ја работеше својата работа онака како што треба зошто не добивте на изборите???

Nema potreba od nas...samite vekje pochnaa da kopaat beton glavechki.Stara patriotska shkola e toa..ne e igrachka.
- Значи ти како прво и прво не си македонец... Така?? Ако не сум патриот на своја држава на која ке бидам?? Албанија, Србија?? Ти сигурно си на некој од соседниве патриот... Па не знам што те боли тебе к*р*т за Македонија кога ти не си ни малку македонист... Е баш од такви како вас пропаѓаме...:helou:

нашиот шеф Никола Груевски е подобар од рада:nesum:
и анкетава кажува се нема што да се пишува ех колку време чекав за да гласам на анкетава хехе

и анкетава кажува се нема што да се пишува ех колку време чекав за да гласам на анкетава хехе

Daj da go vidime rezultatot od anketata de...ili strav ti e deka ste od den na den ste se pomalku patrioti sho glasaat na promasheni anketi.

БРАВО, одлични аргументи даваш за да го потврдиш тоа што си гласал на темава :nenene:

Ајде сега ...напиши нешто и за штракалкава...
:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom