Груевски:Шекеринска = 3139:591

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Се согласувам дека СДСМ моментално ја има најлошата постава(глуп е зборов,али јбг тој прв ми текна) до сега.
Под итно им треба рифреш,освежување,whatever.

refres heeeeeeeeeee
abe treba da se zapalat site

Многу чудно за еден толку стручен „аналитичар„ како тебе да не го види моментот кој Грујо го виде на време и се вика широка коалиција , старата финта која му ја смести на Шубчо , и сакаше на исти курвински начин да влезе на власт СДС. Изјавата што ја спомна беше пред Букурешт , имаше една друга изјавена како партиски став , дека ВМРО ке излезе и на улица ако треба , ти текнува?????????

Па и не сум баш толку стручен аналитичар,моја главна професија е градежник,ама кога веќе се расправаме за финти и сместувања,ме чуди најмногу фактот што Гвујо не ја научи лекцијата од предходните избори со таа “широка коалиција“.Или ја научи,но како по обичај “дипломатски“ ја употребува,што би рекол city,за после да има оправдување пред сопствените слепи следбеници дека коалиционите партнери имале големо влијание врз одлуката да се смени името.А кога се знае дека мислењата на коалиционите партнери се “светост“ за ДПМНЕ барем во изминатиов период,тогаш станува повеќе од јасно што не очекува по изборите,гледано онака народски и не баш многу “дипломатски“ како што некој гледа кога Гвујо ќе даде некаква изјава.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom