Груевски ја информира меѓународната заедница за тивкото грчко ембарго

• Креатор на темата Креатор на темата Bratot
  • Време на започнување Време на започнување
Па токму поради таквите тимбаци како тебе, Јас спасот за демократијата во Македонија го гледам во такви како Фуере, зарем не ти е јасно?

Жално е во една држава како нашава, што има уште такви закржлавени мозоци........но ме радува што се се поретки.

Повеќе реплика, и не заслужува ова твоја беда од текст.

Dzudzeno irsko, mozebi ne e loso coece, no e samo potcineto na SolaJna, koj pak e dokazan antiMakedonec, blizok prijatel so Grcija (grckata princeza e i spanska kralica), a i negator na makedonskiot identitet.
Izvini, no jas kako etnicki Makedonec, ne mozam da gledam spas vo predstavnicite na onoj sto nastojuva da ja unisti Makedonija i da go negira mojot makedonski narod.

Vam, na nemakedoncite kako malcinstvo, zaedno so brakjata vi arnauti , sigurno ne vi odgovara makedonska nacionalna drzava i makedonskata patriotska vlada na celo na Grujo.

Ama Makedonecot se svesti, veke ne go laze nekoj narkoman i alkoholicar pravoslaven dosljak od Epir so komunjarski prazni veruvanja i zborovi, pa zatoa partiiceto sostaveno od se` i sesto, osven od Makedonci, vi PROPAGjA.

Што не е исчистено? ЉГ и компанија?Ќе има ли барем слично и од левата страна?
За црквата горе доле ќе се сложам со тебе.
НОБ не ми пречи ни најмалку ако се земе во предвид дека 95% од тие што се бореа се бореа за слобода а не за идеологија ( дедо ми беше пример)
Јас себеси сакам да се сметам за демохристијанин и тоа што ти го гледаш како омраза јас го гледам како спротивставување на докажано зло (Б.Ц.,криминална приватизација,најголема невработеност,корупција,технолошко уназадување,....)

А дали поддршката на докажаното зло воопшто не ја гледаш и од актуелнава власт:-при избор на председател,продолжување на преговори за име,коалицирање со терористи?

Па токму поради таквите тимбаци како тебе, Јас спасот за демократијата во Македонија го гледам во такви како Фуере, зарем не ти е јасно?

Жално е во една држава како нашава, што има уште такви закржлавени мозоци........но ме радува што се се поретки.

Повеќе реплика, и не заслужува ова твоја беда од текст.

Таквите како мене МАКЕДОНЦИТЕ кои се освестија и се ослободија од стегите на Киро, Бранко и нивниот комунистичко антимакедонски режим ги има се повеќе, таквите како тебе БАГРАТА црвена ја има се помалце, затоа што вие сте идеолошки и психолошки наследник на ретроградни сили на нешто што за некоја година ќе изумре, едноставно еволуцијата ќе ве уништи, сите полугите на системот што ги користевте УДБА, кодошите, комунистичката квази интелегенција, НВО сателитите, неписмените новинари контролирани од комунистичките олигарси полека ви се распаѓаат или се веќе провалени. Само треба конечно да се усмрти АНТИМАКЕДОНСКИОТ ВАМПИР. ГАМАД ПРЕДВАНИЧКА.

Антимакедонскиот вампир не ги одбира жртвите,па “каснал“ и многумина во актуелнава власт.Дренов колец му е мајката.:smir:

А дали поддршката на докажаното зло воопшто не ја гледаш и од актуелнава власт:-при избор на председател,продолжување на преговори за име,коалицирање со терористи?

Никого не идеализирам,ниту па почитувам култ кон личности.Ако подобро го прочиташ мојот пост ќе видиш дека на десната страна колку толку дојде до некое прочистување а народот тоа го препозна и на избори го награди.За разлика од ВМРО-то кое на легендарниот 15 септември не изгуби
поради Б.Ц. туку изгуби баш поради тоа демохристијанското граѓанство кое не го поддржа(по страшна цена- незаслужена втора шанса на Б.Ц.).Истото сега сум уверен дека нема да дозволи застранување на македонскиот национален интерес,за разлика од левицата која како дежурен катастрофичар секојдневно бомбардира со опструкции,дефетизам и гола демагогија.

Dzudzeno irsko, mozebi ne e loso coece, no e samo potcineto na SolaJna, koj pak e dokazan antiMakedonec, blizok prijatel so Grcija (grckata princeza e i spanska kralica), a i negator na makedonskiot identitet.
Izvini, no jas kako etnicki Makedonec, ne mozam da gledam spas vo predstavnicite na onoj sto nastojuva da ja unisti Makedonija i da go negira mojot makedonski narod.

Vam, na nemakedoncite kako malcinstvo, zaedno so brakjata vi arnauti , sigurno ne vi odgovara makedonska nacionalna drzava i makedonskata patriotska vlada na celo na Grujo.

Ama Makedonecot se svesti, veke ne go laze nekoj narkoman i alkoholicar pravoslaven dosljak od Epir so komunjarski prazni veruvanja i zborovi, pa zatoa partiiceto sostaveno od se` i sesto, osven od Makedonci, vi PROPAGjA.

Битуше.
Се гледа дека не живееш во Македонија.
Се сменија нештата тука.
"Арнаутите" како што ги викаш, сега се твои браќа и твои најголеми пријатели.
Со подршка твоја Македонија стана двојазична.
Со подршка твоја "терористите" ќе добијат државни пари, пензии.
Со подршка твоја ќе биде променето името.
И после битуше бил Македонец, а некој друг немакедонец.
Само не ми е јасно, кому продаваш магла.
Инаку те прашав еднаш, но не ми одговори.
Од каде ти пишуваш. Од Македонија или однадвор некаде?

Битуше.
Се гледа дека не живееш во Македонија.
Се сменија нештата тука.
"Арнаутите" како што ги викаш, сега се твои браќа и твои најголеми пријатели.
Со подршка твоја Македонија стана двојазична.
Со подршка твоја "терористите" ќе добијат државни пари, пензии.
Со подршка твоја ќе биде променето името.
И после битуше бил Македонец, а некој друг немакедонец.
Само не ми е јасно, кому продаваш магла.
Инаку те прашав еднаш, но не ми одговори.
Од каде ти пишуваш. Од Македонија или однадвор некаде?
-Како Македонија стана двојазична?Ако мислиш на локално ниво то беше во времето на СДС(да не ја почнуваме старата тема за децентрализација)
-Кога терористите ќе добијат пари од државата тогаш кажувај по форумов(поштеди не од твоите натприродни претскажувачки способности
-Демек да беше СДС немаше да се преговара за името.Па рада ги критикуваше на ВМРО за нивните лоши преговори-неконстуктивни.

П.С Јас признавам дека сум симпатизер на ВМРо ама не сум заблуден како вас.Доколку направат некој погрешен потег со името јас сум првиот што ке се откаже од ВМРО.Тебе бранко да ти ја запали куќата ти пак во новиот дом на ѕидот ке имаш слика негова.Мислете малку

-Како Македонија стана двојазична?Ако мислиш на локално ниво то беше во времето на СДС(да не ја почнуваме старата тема за децентрализација)
-Кога терористите ќе добијат пари од државата тогаш кажувај по форумов(поштеди не од твоите натприродни претскажувачки способности
-Демек да беше СДС немаше да се преговара за името.Па рада ги критикуваше на ВМРО за нивните лоши преговори-неконстуктивни.

П.С Јас признавам дека сум симпатизер на ВМРо ама не сум заблуден како вас.Доколку направат некој погрешен потег со името јас сум првиот што ке се откаже од ВМРО.Тебе бранко да ти ја запали куќата ти пак во новиот дом на ѕидот ке имаш слика негова.Мислете малку

Ај само на болдираново ќе ти одговорам, за да не кажеш оти те избегавам.

Не се тоа никакви претскажувачки способности.
Доволно е реално да ги погледнеш работите, и да процениш во кој правец се движат. Нема тука ништо надприродно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom