Премногу.
Т.е. колку стока има на меѓународно ниво.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Премногу.
Т.е. колку стока има на меѓународно ниво.
изгледа и јас ке викам ,, каде се правата на Македонците во Бугарија,Албанија нека е доследен и ке го подржам секој таков чекор
е да си м ижив и здрав што го напиша ова. чекав некој друг да го напише затоа што гледам мене не сакаат да ме сватат овде. значи на оваа влада и пречи само грција, а зашто не им пречи односите со бугарија? па и бугарите не не признаваат као народ, не и даваат на омо илинден да се регистрира, на плоштад во скопје се продава бугарски материјали, радко партијаат прави што сака, се ставаат споменици во велес, мара бунева плочата, и ред други работи. зашто овде ен се залага грујо? Епа кога вака ќе с езалага и за овие проблеми тогаш ќе речам дека е патриот и прав македонец а не сега јас стекнувма мислење дека оваа влада има пробугарски симпатии.
Абе се е тоа у ред. На место ти е забелешката, ама проблемите што Македонија ги има со Бугарија во моментов се минорни во споредба со тие што ги има со Hell Ass. Hell ass-ите не спречуваат да се развиваме како држава во секој поглед и затоа мора да ја насочиме цела сила према нив... барем во моментов.е да си м ижив и здрав што го напиша ова. чекав некој друг да го напише затоа што гледам мене не сакаат да ме сватат овде. значи на оваа влада и пречи само грција, а зашто не им пречи односите со бугарија? па и бугарите не не признаваат као народ, не и даваат на омо илинден да се регистрира, на плоштад во скопје се продава бугарски материјали, радко партијаат прави што сака, се ставаат споменици во велес, мара бунева плочата, и ред други работи. зашто овде ен се залага грујо? Епа кога вака ќе с езалага и за овие проблеми тогаш ќе речам дека е патриот и прав македонец а не сега јас стекнувма мислење дека оваа влада има пробугарски симпатии.
Па според тебе ако не сакаш да ни се лутат грците, тогаш не треба да им враќаме и на бугарите, зошто можат и тие да ни се налутат.
Ти дечко треба да си го смениш и аватарот и потписот.
е да си м ижив и здрав што го напиша ова. чекав некој друг да го напише затоа што гледам мене не сакаат да ме сватат овде. значи на оваа влада и пречи само грција, а зашто не им пречи односите со бугарија? па и бугарите не не признаваат као народ, не и даваат на омо илинден да се регистрира, на плоштад во скопје се продава бугарски материјали, радко партијаат прави што сака, се ставаат споменици во велес, мара бунева плочата, и ред други работи. зашто овде ен се залага грујо? Епа кога вака ќе с езалага и за овие проблеми тогаш ќе речам дека е патриот и прав македонец а не сега јас стекнувма мислење дека оваа влада има пробугарски симпатии.
ЦЕЛО Е КОГА ИМА СЕ ,се друго остава оправдано сомневање за загриженоста на актуелната власт за нашите во бугаријаДа одиме во исто време на 3-4 фронта? Да ги средиме циганите јужно од нас, а татарите и другите после ќе бидат лесен залак.
Сега не сакате на бугарите да им правием така за да не ни се налутатЗначи сепак не е случајно што основачот на партијата Љубчо зема бугарски пасош. јас дури пред една година дознав дека за да земеш бугарски пасош мора д апотпишеш дека с еоткажуваш од македонска националност и се поптишуваш дека си бугарин. епа тогаш гледам јас засто на оваа влада не сака да не внесе во еу, затоа што така нема да има потреба да се земаат бугарските пасоши и ќе престане асимилацијаат на државјаните на мкд што нели не е во интерес на бугаршите.
не може шефицата им е таму..не им давазначи на оваа влада и пречи само грција, а зашто не им пречи односите со бугарија?
Ај покриј се таму..се сеќаваме дека протестиравте кога ви забранија да возите коли со бугарски таблички!............ за бугарија писма во 101 чекор,,,,,,,ако не се сопнат