- Член од
- 13 октомври 2007
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 434
момченце???????momcence, portokalovata groznica a i pretpostavuvam pekolnite zestini si go napravile svoeto!!!!![]()
немој да те пратам по цигари сега

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
момченце???????momcence, portokalovata groznica a i pretpostavuvam pekolnite zestini si go napravile svoeto!!!!![]()
Добро.
Значи првиот твој став е "не коалиција со ДУИ"
А нудиш ли ти алтернатива на овој твој став?
Или така од ракав...Јас сум патриот и коалиција со дуи не.
Најлесно е тоа да се каже во сегашнава ситуација....но
Кога човек здраво размислува...секогаш треба да има алтернатива за сметка на опцијата која ја негира...а притоа мислејќи на просперитетот на ова наша мала држава и нејзината иднина.
Ти алтернатива имаш?
Патриот си?
Не ги сакаш дуи?
Епа во соработка со Миленко, кој добро го познаваш, може да направите еден протест пред штабот на ДПМНЕ, и да го изразите патриотски својот револт...а не ко сега, Димовски да ти вика дека членството и симпатизерите на ДПМНЕ, немаат никакви забелешки
во врска со коалицијата.
Кој лаже?
Ти или он?
Коментарот твој "МОРАШ така да пишуваш, без разлика дали се работи за добри или лоши работи", препрочитај си го ко да е напишан за тебе, па види си.
"Исто како што стојат твоите предизборни теми на форумот."
Најголемата глупост која си ја напишал до сега.
Брат...ама искрено ти кажувам.
95% од твоите постови во предизборието беа партиски ставови и реакции на ВМРО ДПМНЕ.
Може да те тапкаат по рамо твоите партиски другарчиња дека си ги средил комуњарите, предавниците, или како уште не ги нарекувате.
и дека си напишал голема вистина, но најголемата вистина е дека Ти, ретко кога имаше твој сопствен став, и само беше форумски протпарол на ДПМНЕ, исто како и твоето другарче од Битуше....и понатаму под таа точка, не ме чепкај повеќе.
Хах, мизерен обид, некој дозволил да се случи војна,а како не би дозволил? Со задоволување на сите уцени? Или чудна работа откако се формираше ебаната широка коалиција почнаа сите масакри и заседи врз нашите војници.За да не мислиш дека бегам од твоите факти, а најмалку оние на оној од Битуше, ете ќе ти одговорам.
На твојот факт : Факти дека некој ја искористи војната за да дојде до Власт?
Ќе одговорам со контрафакт:
Факт е дека некој им дозволи да дојде до војна, и понатаму не одам, зошто крајта не може да ја видам.
"Факти дека им подлегнаа на Албанците за територијалната поделба?"
Ете да кажеме дека стварно подлегнаа.
Па нели Груевски беше тој што викаше дека ќе дојде на власт, ќе го смени законот за територијална реорганизација.
И ете...дојде на власт.
И....го смени ли?
Не!
Во врска со Кичево.
Реков дека ценам политичари со цврст став.
Мислиш ли дека ако Груевски го одложи проблемот за четири години, со тоа решил нешто.
Не.
Само го одложил.
Ја знаеш она "бриго моја преџи на другога".
Тоа не е цврст став....тоа е бегање од одговорност.
Цврстиот став значи, повлекување на законот, а не негово одолговлекување.
Фактот е дека НИШТО не договориле како услов за коалицирање, ниту јазикот,ниту знамињата,ниту пензии. А нека си разговараат, никој не рекол дека мора и да се договорат.Околу тоа дека СДСМ ги исполнувал барањата на ДУИ , а демек ДПМНЕ е цврста партија, и нема да исполни ништо....глупост.
Како вие уште не почнала владата да функционира....го знаете тоа.
Или пак ќе испадне као она, не коалицираме со терористи.
Прво скокни, па после викни оп.
Само да потсетам.
Пензии на она...прво и основно.
Закон за јазици.
Закон за знамиња...........и така натаму.
Ајде ќе видиме колку е грујо цврст во неисполнување на барања....па можеби во иднина и Јас ќе гласам за него.
Хахха, со ова последново ме пресмеа, алал ти вера.И на краојт твојата констатација дека Јас сум бранел став од типот, кога биле СДС на власт рози цутеле...не држи вода.
Никогаш не сум ги бранел...и никогаш нема да бранам партиски ставови.
А тоа што неколку мои ставови се поклопуваат со нивните...е доказ за мојата наклонетост кон социјалдемократската ориентација, но како што и спомнав пред некој ден...до сега во овие 18 години, нема партија која ќе го заслужи моето внимание, за да слепо ги бранам нејзините ставови.....Јас ги бранам само моите лични ставови.
да се договорија.. направија врховистичко-терористичка влада :nesum:
Уште да најдеше некој друг наместо Оровчанец да цитираш, ќе беше извонредно убедливо.
ако непостоеја истомисленици ни ВМРО немаше да ги добие изборите....
..или “СОНЦЕ“ да ги изгуби... нели вака поубедливо е.
како сакаш така нека ти биде... во секој случај не сум против ВМРО туку против постапката на Груевски... ова чисто информативно за да бидам појасна... инаку секогаш сум да победи подобриот... не гледам во што е грешката..:smir:
Aj ne se glupiraj sega. Mene ne me intresiraat potforumite so temi "Kako mockavte sabajle" ili " ovoj/ovaa pod mene e ...?."Каков содржински коментар, ме изненадуваш од пост во пост.
Некој толку политички ангажиран лик по неколку форуми како тебе не познавам, затоа ти најмалце си повикан да покажуваш со прстот..
Тоа што вам ви смета е кога наидувате на препреки во вршењето на должноста.
А која ви е должноста доволно е само да се погледне листата на ваши постови, ниту еден друг интерес освен политика и јасна заложба во функција на партијата.
..mnogu kokodakate.....jas forumov go svakam kako pole za kulturno i pomalku kulturno muabetenje![]()
.......NIKOJ NISTO NE NAPRAVIL....SITE SE MARIONETKI , na tie sto ne se...... im ostanuva vaka da si kokodakaat po forumi......,no sekogo KOGO GO IZBRALE ZA SKAPO PLATENA MARIONETKA... ne ja odbil ponudata....sepak e ponuda koja ne se odbiva
![]()
Eve jas ja stavam mojata kola.
Igras ?
Cekaj be, sto se mesas ti ? Brakja da ne ste :smir:Шо кола?
ах ама го погоди...во центар и тоа....кога Вмро и Дуи гласаа распуштање на парламентот. Тоа договорено веќе, предоговорено....