гревот на љубовта....

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување

Се чуствувате како љубовен грешник ?

• Да

Гласови: 18 85,7%
  • Да

Гласови: 12 57,1%

• Вкупно гласачи
    21
А како да пишам не кога нема опција?
tumblr_inline_nai5bgzNt41rgpgfm.gif

Шо зборвиш ре, трогнат сум од целава прича.

Мене авторот ми поседува некоја искреност и скромност, без разлика на искажаните реченици. Интервјуто е срањесто, но поголем придонес има водителот со начинот на кој гестикулира, прашува, монотонијата, поставеноста на камерата и целата атмосфера која се креира во собичето.

Но најмногу од се шо мене не напиздило околу фамата со гревот на љубовта беше иронијата од Лешо, кој јавно на профил се исмеваше за видеово. Абе мајкин, не знам дали памтиш, ама имаше видео во кое две реченици прости не можеше да сврзиш. Плус иронијата околу двете книги на авторов, демек Лешовската пуезија е мадафака, безвременска, најсилна како никоја тукашна. Нека фати нека се покрија, по можност со нешто свилено и меко, да му одговара на машкоста шо ја нема.

Еххх тв Морис хахах кога ќе ми текне какви глупости се имаат дешавано порано :pos::pos::pos: . Тој газдата читаше вести а телевизијава му беше во куќата негова и облечен типов по пижами долу а горе кошула и машна и пред него му помина мачката што си ја чуваше и стана да ја брка по пижами :pos::pos:

какви легенди цел ден ке ги гледам хахахахахах

најјаки се жими све :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom