O
ob1
Гостин
^Затоа што кога брзам, многу ми е полесно место ќ да напишам к и обратно место ѓ да напишам г.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
OVA E U PICKU MATER !!! DAJ BE DAJ BE VRATETE GO RAPOT BEEEEEE !!!!!Koga povtorno ke slusneme vakov zvuk ???? Ahhh kolku nedostiga seto toa .. e zaradi ova nesto mu podavam raka.Mnogu go biva toni samo sto ne sakaat da mu go betoniraat patot negovite luge.Pozdrav i daj "boze" da se vrati ovoj zvuk vo makedonija pak nekogas.
]
DJ-93' нели не ти чинеа легија ?![]()
Песнава ја ископав пред некое време и не престанав да ја слушам. Навистина е закон само звукот овде не чини а не знам како се вика и од кој албум е песнава. Да не знае некој??
A toa Ronin ubavo ke svate sto sakam da kazam so toa.Mnogu ubavo... Ronin ?!Brat vlezi vo linkot tuka sto mi e podolu i ako ne te mrze procitaj ja knigata sto sum ja napisal.Mislam deka ke razberes so koja cel ja pocnav temata Stip vs Skopje i site drugi gomnojadski istorii koi gi napraviv.Procitaj i mislam deka ke razberes oti pozadi se ima dobronamerna ideja...No mislam i sum siguren deka samo ti ke razberes i nikoj drug.
Pozdrav ...
Ајде луѓе уште текстот на „Не си достоен“
a zosto ja nema pesnata na albumot???
Врска немам ама знам дека ја има на јутуб..![]()