DJ-93' нели не ти чинеа легија ?
Pa normalno deka ne mi cini
pravecot koj go fatija vo posledno vreme .. plukam vrz toa .. No bate koga ima kvalitet ne moze covek da kaze NE..
na ubavoto ne mozes da kazes deka e grdo ... imam dusa i srce i davam raka .. oti znam sto e
respekt, i znam kade da go dadam. .. no koga stanuva zbor za novite proekti .. stojam na stavot koj sum go drzel od porano, da ne se povtoruvam. .. taka da pak ke kazam . Bravo za toa sto postirav ...se molam da pravat poveke takvi pesni so takov
naturalen zvuk.Inace brat ako nemaa takov kvalitet nemaa sepak da bidat gore na vrvot neli ?? Ama sepak ... stojam na toa sto sum kazal .. legijata vo 2009 i 2010 ne mi se svigat .. toa si e moe mislenje.A kvalitet i potencijal ?? Imaat neviden ... samo se pravat malku na ludi ...
... Inace imam nadez i mislam deka ke se vratat na korenot .. KOlku i da plukam gi sakam be brat .So niv izrasnavme.Ama ke jadam gomna se so cel da im dadam do znaenje deka seuste ima luge koi se zelni za tvrdo.
A toa Ronin ubavo ke svate sto sakam da kazam so toa.Mnogu ubavo... Ronin ?!Brat vlezi vo linkot tuka sto mi e podolu i ako ne te mrze procitaj ja knigata sto sum ja napisal.Mislam deka ke razberes so koja cel ja pocnav temata Stip vs Skopje i site drugi gomnojadski istorii koi gi napraviv.Procitaj i mislam deka ke razberes oti pozadi se ima dobronamerna ideja...No mislam i sum siguren deka samo ti ke razberes i nikoj drug.
Pozdrav ...
--- надополнето ---
Песнава ја ископав пред некое време и не престанав да ја слушам. Навистина е закон само звукот овде не чини а не знам како се вика и од кој албум е песнава. Да не знае некој??
Abe zvuci na demo .. no nogu vkusno demo.Mnoooogu dobro demo.Toj rapav zvuk so sebe nosi nogu emocii.Inace kako sto sum pisal vo komentarot, mene pesnata mnogu mi lici na pesnata
Pesocen Casovnik od Neophodno Zlo.Nekoj vtor nedovrshen demo del.Taka ubavo zvuci