Greenout

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.116
Поени од реакции
25.180
^Затоа што кога брзам, многу ми е полесно место ќ да напишам к и обратно место ѓ да напишам г.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
OVA E U PICKU MATER !!! DAJ BE DAJ BE VRATETE GO RAPOT BEEEEEE !!!!!Koga povtorno ke slusneme vakov zvuk ???? Ahhh kolku nedostiga seto toa .. e zaradi ova nesto mu podavam raka.Mnogu go biva toni samo sto ne sakaat da mu go betoniraat patot negovite luge.Pozdrav i daj "boze" da se vrati ovoj zvuk vo makedonija pak nekogas.

A eve zosto Brus go pocituvam najmnogu od site.Ako ova e negova produkcija, nemam zborovi.

Член од
28 мај 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
леле ама закључок си донелллл ... :D

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
DJ-93' нели не ти чинеа легија ? :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
OVA E U PICKU MATER !!! DAJ BE DAJ BE VRATETE GO RAPOT BEEEEEE !!!!!Koga povtorno ke slusneme vakov zvuk ???? Ahhh kolku nedostiga seto toa .. e zaradi ova nesto mu podavam raka.Mnogu go biva toni samo sto ne sakaat da mu go betoniraat patot negovite luge.Pozdrav i daj "boze" da se vrati ovoj zvuk vo makedonija pak nekogas.

]
Песнава ја ископав пред некое време и не престанав да ја слушам. Навистина е закон само звукот овде не чини а не знам како се вика и од кој албум е песнава. Да не знае некој??

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
DJ-93' нели не ти чинеа легија ? :)
Pa normalno deka ne mi cini pravecot koj go fatija vo posledno vreme .. plukam vrz toa .. No bate koga ima kvalitet ne moze covek da kaze NE.. na ubavoto ne mozes da kazes deka e grdo ... imam dusa i srce i davam raka .. oti znam sto e respekt, i znam kade da go dadam. .. no koga stanuva zbor za novite proekti .. stojam na stavot koj sum go drzel od porano, da ne se povtoruvam. .. taka da pak ke kazam . Bravo za toa sto postirav ...se molam da pravat poveke takvi pesni so takov naturalen zvuk.Inace brat ako nemaa takov kvalitet nemaa sepak da bidat gore na vrvot neli ?? Ama sepak ... stojam na toa sto sum kazal .. legijata vo 2009 i 2010 ne mi se svigat .. toa si e moe mislenje.A kvalitet i potencijal ?? Imaat neviden ... samo se pravat malku na ludi ... ;) ... Inace imam nadez i mislam deka ke se vratat na korenot .. KOlku i da plukam gi sakam be brat .So niv izrasnavme.Ama ke jadam gomna se so cel da im dadam do znaenje deka seuste ima luge koi se zelni za tvrdo.A toa Ronin ubavo ke svate sto sakam da kazam so toa.Mnogu ubavo... Ronin ?!Brat vlezi vo linkot tuka sto mi e podolu i ako ne te mrze procitaj ja knigata sto sum ja napisal.Mislam deka ke razberes so koja cel ja pocnav temata Stip vs Skopje i site drugi gomnojadski istorii koi gi napraviv.Procitaj i mislam deka ke razberes oti pozadi se ima dobronamerna ideja...No mislam i sum siguren deka samo ti ke razberes i nikoj drug.

Pozdrav ...

--- надополнето ---

Песнава ја ископав пред некое време и не престанав да ја слушам. Навистина е закон само звукот овде не чини а не знам како се вика и од кој албум е песнава. Да не знае некој??
Abe zvuci na demo .. no nogu vkusno demo.Mnoooogu dobro demo.Toj rapav zvuk so sebe nosi nogu emocii.Inace kako sto sum pisal vo komentarot, mene pesnata mnogu mi lici na pesnata Pesocen Casovnik od Neophodno Zlo.Nekoj vtor nedovrshen demo del.Taka ubavo zvuci :)

Член од
18 февруари 2008
Мислења
51
Поени од реакции
4
A toa Ronin ubavo ke svate sto sakam da kazam so toa.Mnogu ubavo... Ronin ?!Brat vlezi vo linkot tuka sto mi e podolu i ako ne te mrze procitaj ja knigata sto sum ja napisal.Mislam deka ke razberes so koja cel ja pocnav temata Stip vs Skopje i site drugi gomnojadski istorii koi gi napraviv.Procitaj i mislam deka ke razberes oti pozadi se ima dobronamerna ideja...No mislam i sum siguren deka samo ti ke razberes i nikoj drug.

Pozdrav ...

Ko prvo i osnovno batka praish edna mnogu golema greska u sam start,znaci probuvash da objasnish nekoi raboti na TRI PUTI po ISKUSEN od tebe vo ova.Pa dobro na sho ti licam ja deka ja ne znam kako stojat rabotite,deka ne znam kao se prai toa ili sho ti znam sho pa da zemesh ti na MENE da mi drzish lekcii kao se prai i raboti,pa batka ti si imash nekoj problem vo tvojata glava koj ocigledno e deka nemozes sam da si go resisi i si iskompleksiran od nesto!Ocigledno e deka ti e potrebno nekoe si VNIMANIE od nekoj i poso nemoesh da go steknesh sam probuvash da im nametnesh na lugeto nesto ili potocno sakas da im go nametnes tvojot PROBLEM,ama kako sto rekov ocigledno e deka samo ti go imas toj i nemozes da vlijaesh vrz drugite i posle tolku serenja vrz tebe od drugite clenovi ovde ne znam zasto ednostavno ne se otkazes,neli gledash deka nemash nikakvi rezultati !!!A sto se odnesuva do tie gluposti so godini koj gi spominjashe 2009-2010 deka ne ti se svigalo,pa batka izvini ama Legijata vo ovie godini sto gi spomna ima samo nekolku singlovi naokolu i EDEN album toj na Tonyo San,znaci vo toj period se zanimavavme so promocii i nastapi na dotogashnata rabota kako vo Sk taka i niz Makedonija,a ako spored tebe "Drushtvoto Na Mrtvite Poeti" ne e tight i underground album ondak apsolutno nemam sto da pravam muabet ponataka so tebe na bilo koja tema!!POZDRAV!

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Миста, како очекува6 да ти го читам ѓубрено на страната коа ПИ6УВА6 СО 6ЕСКИ И 4ЕТВОР4ИЊА!

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
vasha rabota drugari .. jas dovagam od dijalektot .. i knigata ne sum ja pisal za da se kurcam prosto e taka koj saka da cita .. i ne mi se zamara so recenzija na samata .. koj saka neka cita koj neke ne mora .. ova e forum da si kazeme sto imame i da pokazeme sto mozeme .. pozdrav ...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ајде луѓе уште текстот на „Не си достоен“

Член од
5 април 2010
Мислења
602
Поени од реакции
214
Ako mislite na pesnata ne si dostoen so vuisa ja ima na albumot

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037
некои викаат дека ја има некои викаат дека ја нема.....

Kajgana Shop

На врв Bottom