- Член од
- 8 октомври 2015
- Мислења
- 419
- Поени од реакции
- 1.151
- Локација
- Ul.Vladimir Polezinovski br.9
- Веб-сајт
- www.gree.com.mk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите за овој модел?
![]()
Favorit Инвертер Клима Уред FF 12000 BTU, 3.5 kW Ладење / 3.8 kW Греење, -15°C до +49°C | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Купете го производот Favorit Инвертер Клима Уред FF 12000 BTU, 3.5 kW Ладење / 3.8 kW Греење, -15°C до +49°C онлајн, брзо и лесно. Бесплатна достава и големи попусти само за Вас со Ананас МК, шопинг мол а на нет!ananas.mk
Двојно е поефтин пример од Вивакс аери 3.5.
На chat gpt вика дека за греење троши дури и помалку.
Ми треба за детска соба околу 11 квадрати.
Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.
Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купувашШто мислите за овој модел?
![]()
Favorit Инвертер Клима Уред FF 12000 BTU, 3.5 kW Ладење / 3.8 kW Греење, -15°C до +49°C | Најголема онлајн продавница во Македонија | Ананас МК
Купете го производот Favorit Инвертер Клима Уред FF 12000 BTU, 3.5 kW Ладење / 3.8 kW Греење, -15°C до +49°C онлајн, брзо и лесно. Бесплатна достава и големи попусти само за Вас со Ананас МК, шопинг мол а на нет!ananas.mk
Двојно е поефтин пример од Вивакс аери 3.5.
На chat gpt вика дека за греење троши дури и помалку.
Ми треба за детска соба околу 11 квадрати.
Пролетта зедов Мидеа 5.5 исто на некоја промоција беше, за во дневна 40м2. Како за во преоден период задоволен сум. Зимава ќе видиме.
Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?Беспари климата. Плус ако добиеш ваучер од 1500 денари ќе ти дојде 200 евра. Многу ефтино. Цена како само внатрешна да купуваш
Kolega moj ja ima.,ama ja izvadi i kupi samsung ,bidejki ovaa iako mala soba i se deklarira kako 3.5kw, izgleda e poslaba i od 2kw, za ladejne Ok, za greejne vo 18m2 mupravese 2/3 df, na 1h.Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Повеќе ќе троши? Помалку квалитетни делови?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...
Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...Ама зошто е толку голема разликата со останативе модели на Вивакс или друг производител на модел со слични карактеристики?
Повеќе ќе троши? Помалку квалитетни делови?
Сепак фаворит не е нова или непозната фирма, на пазарот за бела техника и електроника е години...
Препорачајте клима за греење, дневна плус кујна распоред на Г, 35-38м2
.....ST, FUEGO, TESLA, BEKO, BOSH, HUNDAI, MAX, BERGEN, NEO..... ima ušte, ne mi teknuva vo momentov.Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...
Што си ги ставил Горење заедно со кинезиве? Горење е словенска фирма синоним за квалитет.Фаворит ти е марка лепенка, исто како и Вивакс, Вокс, Горење, Тојотоми, и остали балкански измишљотини...
Се е направено во Кина, од некој ОЕМ, и мала е веројатноста за било каква разлика во квалитет или перформанси.
Умре тоа одамна...Горење - Словенија