- Член од
- 21 октомври 2007
- Мислења
- 96
- Поени од реакции
- 0
Green Out THE BEST In Macedonia!!!!!!!!
Drugite lizete im go g**t i jadete im gi jaj****
PEACE OUT
PEACE OUT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
PEACE OUT
Навистина ли сакаш да ти налупам линкови и податоци за да се увериш? Како и да е тоа нема да се случи. Добро е што ми кажа дека си 4 средно свесен дум во тие години трвдоглавоста е страшна. Баш затоа ќе те игнорирам со овие провокативни и непромислени постови затоа што ти текнале лани си ги слушнал грин деј си купил едно цеде и мислиш дека бог за муда си го фатил.Епа тета брн:pos2:, не не сум у основно 4-та сум у средно,а и да сум усте у основно тоа е најмалце битно,мозе не сум слушал музика 93 али у право си имам интернет и за твоја информација сум го проверил ова и не зборам на памет,можда ти не си напраил update од 93` :pos2:
Навистина ли сакаш да ти налупам линкови и податоци за да се увериш? Како и да е тоа нема да се случи. Добро е што ми кажа дека си 4 средно свесен дум во тие години трвдоглавоста е страшна. Баш затоа ќе те игнорирам со овие провокативни и непромислени постови затоа што ти текнале лани си ги слушнал грин деј си купил едно цеде и мислиш дека бог за муда си го фатил.
Се палам како ќибрит во зима. Прекини да пишуваш постови што се надво од темата што ти ја отвори. Биди конструктивен напиши нешто за нив:историја, почетоци, некој интересни податоци итн. Не само да ми контрираш мене.хаха ај добар си,не те чепкам више пошто глеам многу се палиш
abe daj si cul nesto pa se pravis se deka znaes,nauci poveke pa pisuvaj
Податоциве се ок само што дуки кога излезе се продаде некаде околку 12 милиони ама до ден денеска е продаден во мооогу повеќе примероци.Ја ги најдов овие податоци за продажбата на албумите,е сеа колку се веродостојни незнам
Kerplunk - 4 милиони примероци
Dookie - 11 милиони примероци
Insomniac - 2 милиони примероци
Nimrod - 5 милиони примероци
Warning - 4 милиони примероци
American Idiot - 14 милиони промероци
Значи сега си уште во основно. Малдиќу јас сум машко ама нема везе ако ти е полесно обраќај ми се со тета брн може:pos2:.
Значи ти уште си цмиздрел за цицка кога грин деј жареле и палеле на светската сцена. Значи не знаеш тоа што тврдиш дека го знаеш. Затоа имаш интернет иди побарај ќе најдеш и нема да се брукаш овде.:wink:
PEACE OUT
abe daj si cul nesto pa se pravis se deka znaes,nauci poveke pa pisuvaj