Ивица ЈМК
Forza Juve Per Sempre!!!!
- Член од
- 28 март 2010
- Мислења
- 1.399
- Поени од реакции
- 270
Aj тишина смирете хормоните ... јас не сум како тончи (полош сум) и нема да ве толерирам со саати/денови ... и немојте сега да вадите на маса на кој му поголема миксетата (зашо мојата е најголема)...
За да нема дискусија кој е по ДЏ - да ви организираме еден натпревар па да видиме ??? Ем ќе прожуркаме кајгана младинава ем ќе разјасниме вековно прашање ... ем ќе ви покажам дека иако се фалите ќе ве укеба трема кога ќе ви ставам 5-6 незгодни калбери-кајганџии во жири комисија ...
И да, Ибица е место за жур ама немој 15 дена на ибица да мислите дека ве прави клабер ... еве тончи ќе ви елаборира подетално на таа проблематика ...
Ајде сеа под казна трк до источниот сосед кај чичко Веселин Тасев да ви ја раскаже неговата ДЏ приказна ...
нажурки идам од мои 16 години не зборете само за џабе коа не ме ни знаеш.И немој да зборите дека ибиза била као колосеум,зашо сите длабоко во себе сакаме да отидеме бар еднаш таму.И ан ибиза не пуштаат само од дџ маг дџ-и.Туку секој ден има различна програма со различен стил на музика затоа не зборете само глупости.:smir:
--- надополнето ---
И јас сакам да одам 15 дена на Ибица... Ќе станам "клабериште" во тој период, па кога ќе се вратам ќе посетам уште некоја журка во Колосеум (ако не ја откажат во меѓувреме) за да ја добијам титулата Др. Клабер.
Очигледно е дека некои луѓе не ја знаат разликата помеѓу квалитетен дџ и дџ кој зима едно "туце" пари. Оној што е преплатен не значи дека е најдобар, ама ајде тоа во друга прилика.
Точно така за тоа кој е најдобар.За мене може laurent Garnier е у топ 3,ама малце кој чул за него зашо нема хит као In & Out of love.:smir:
А тоа за ибиза не ти држи пошо и ти сигурно сакаш да отидеш така??????:smir: