Greatest Hits 6 @ Metropolis Arena - 09.10.2010

Ок, си потрошил 2000 евра, само претпоставка, и ја кога ќе работам во иднина и ќе имам пари и ја ќе шетам. Не е само Ибица во светов, иначе поштувам што си посетил такво место. :)

--- надополнето ---

Ме интересира зашто да идам на очно?

Точно не е само Ибиза во светов,ама сите знаеме шо занчи ибиза за таквиот вид на музика.Не ја сваќам твојата пријателка зашо искоментира само таква глупост за траката и така и така,али за момците кои се без грешка не и требаше тоа.како да е најпознат дџ од нашава земја па си зема за право тука уше да дели правдина како ги праеле траките,како биле комрецијала,не знам шо ти уште не.А и самата она има правено ремикс ми се чини она на трака од David Guetta и Axwell.Каква иронија.:smir:

Мислам дека тоа ‘‘ Неможам ‘‘ се однесуваше на мојот пост .

Патем добра ноќ , отидов да спијам.

Ја немам сретнато од нејзе нешто такво, иначе траката и мене не ми се свиѓа. Но, ако го ставаме и Гета во муабет пред да искоментираш нешто за него имам еден клип за тебе:
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=0rXY2HEEXfI&feature=youtu.be

Извинувањето е прифатено. А, мислам дека и некој друг треба да ми се извини мене за тоа што го пишал и Tonchie да ја затвори темава, зашо вака ако останеме нема крај. Секој свое мислење, отидовме к*рбан.

Ја немам сретнато од нејзе нешто такво, иначе траката и мене не ми се свиѓа. Но, ако го ставаме и Гета во муабет пред да искоментираш нешто за него имам еден клип за тебе:
Код:
http://www.youtube.com/watch?v=0rXY2HEEXfI&feature=youtu.be

Извинувањето е прифатено. А, мислам дека и некој друг треба да ми се извини мене за тоа што го пишал и Tonchie да ја затвори темава, зашо вака ако останеме нема крај. Секој свое мислење, отидовме к*рбан.

Добар клип.:smir:

Tonchie вади тоа клучевите за темата,ставај катанецот и да спиеме.

Се одјавуем од тема пошо нема бре со кој да искомуницираш асално ..
Хееј, никогаш не си легнувај нервозна. Или stalker си сега?
Тројката од SHM беа андерграунд на времето. Ти си сега, па ти посакувам да те следи успех како нив.
Немаат време да си прават сопствена музика? О да, животот им е журка секоја вечер, спијат како вошки, па одма пак на журка, и пак, и пак... А некој гик со наочари, на кој не смееме да му го откриеме идентитетот, 24 часа мине во студио и им ја прави цела музика. SHM, you are busted!!!
За секој нов македонски диџеј ми е мило. Искрено, не сум слушала ни твој сет, ни на пиперката, па затоа сте ми нови. Може совет? (A) Со ваков став каков што покажуваш тука, нема да направиш многу фанови, напротив. Затоа олади, не се замарај со коментари од луѓе за кои велиш дека не го заслужуваат тоа, а тука го докажуваш само спротивното.

Aj тишина смирете хормоните ... јас не сум како тончи (полош сум) и нема да ве толерирам со саати/денови ... и немојте сега да вадите на маса на кој му поголема миксетата (зашо мојата е најголема)...

За да нема дискусија кој е по ДЏ - да ви организираме еден натпревар па да видиме ??? Ем ќе прожуркаме кајгана младинава ем ќе разјасниме вековно прашање ... ем ќе ви покажам дека иако се фалите ќе ве укеба трема кога ќе ви ставам 5-6 незгодни калбери-кајганџии во жири комисија ...

И да, Ибица е место за жур ама немој 15 дена на ибица да мислите дека ве прави клабер ... еве тончи ќе ви елаборира подетално на таа проблематика ...

Ајде сеа под казна трк до источниот сосед кај чичко Веселин Тасев да ви ја раскаже неговата ДЏ приказна ...

Бреееј хејтеризам и ренесанса на темава... Краен заклучок дали журот бил добар или не се донесува кога ќе се среди финансискиот извештај. Евентуално посетеноста на ГХ7 бидејќи станува збор за циклус журки.
Темава ќе стои отклучена и понатаму иако многу офтопик се ојде, ама ако бришам уште полошо ќе напраам за темава.

Не бе, остави отклучено, ќе гледаме сеир :)

Летово бев 15 дена на Ibiza.па сеа ти види на шо сум бил и кај сум бил.

Оди на Awakenings, I love techno, Defcon 1, и слични па види кој пушта на тие и колку пушта. Ibiza ти е исто као да си бил у Колосеум, ги зимаат само оние дј-и што се избрани на дј маг, а како стигнале таму......погледни го видеово и ќе ти стане јасно:

Aj тишина смирете хормоните ... јас не сум како тончи (полош сум) и нема да ве толерирам со саати/денови ... и немојте сега да вадите на маса на кој му поголема миксетата (зашо мојата е најголема)...

За да нема дискусија кој е по ДЏ - да ви организираме еден натпревар па да видиме ??? Ем ќе прожуркаме кајгана младинава ем ќе разјасниме вековно прашање ... ем ќе ви покажам дека иако се фалите ќе ве укеба трема кога ќе ви ставам 5-6 незгодни калбери-кајганџии во жири комисија ...
Ej ej....Moze jas u ziri? xD Mi se mrci ne drugo :D

--- надополнето ---

Бреееј хејтеризам и ренесанса на темава... Краен заклучок дали журот бил добар или не се донесува кога ќе се среди финансискиот извештај. Евентуално посетеноста на ГХ7 бидејќи станува збор за циклус журки.
Темава ќе стои отклучена и понатаму иако многу офтопик се ојде, ама ако бришам уште полошо ќе напраам за темава.

Da se nadovrzam na Tonchie, povekje od 5000 narod na zabavata, spored klipovite se gleda deka SITE se zabavuvaat (retkite mrcatori ne se gledaat zatoa sto se potpreni po zidovi i mrcat) :)

Zabavata beshe povekje od uspeshna, a za mrcenje sekoj pat ke se najde nekoj da zbori po forumi vaka bilo, taka bilo, sve kriticar do kriticar so decenii klabersko iskustvo...

8 ебани страни, а све ха-це фраери кои идат само на диџеи, фрлаат 150/200 на карта и не ги ни посетуваат предтоа бендовите како Day Off, Beta House и другите што настапија.

Зашо?
Епа копиљаци имало предтоа. Јеботе "големите" :devil3:

8 ебани страни, а све ха-це фраери кои идат само на диџеи, фрлаат 150/200 на карта и не ги ни посетуваат предтоа бендовите како Day Off, Beta House и другите што настапија.

Зашо?

А не се свесни дека и за нив некој го кажува истото..... "многу копиљана има"

И јас сакам да одам 15 дена на Ибица... Ќе станам "клабериште" во тој период, па кога ќе се вратам ќе посетам уште некоја журка во Колосеум (ако не ја откажат во меѓувреме) за да ја добијам титулата Др. Клабер.

Очигледно е дека некои луѓе не ја знаат разликата помеѓу квалитетен дџ и дџ кој зима едно "туце" пари. Оној што е преплатен не значи дека е најдобар, ама ајде тоа во друга прилика.

Зашо?
А зошто на пример да идам ја на бендовите ако уопште не слушам рок ??
А иначе баш поише „копиљаци“ има на дџ-ите него на бендовите. Најубаво се приметува тоа после 2 саат коа салата се празни од 5000 души на 2000

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom