Греана ракија

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
:vozbud::vozbud::vozbud:оуу Кавадаречка ж'та ради таа и од кока кола ке се откажам

Еднаш кога бев на зимување со другарите секое сабајле пиевме ..

Кој знае каква брла си пиел ти, не се пие се и сешто и од секаде.Да ти дадам ракија да се напиеш после ќе викаш сакам уште :)

Топла ракија да сум пиел и ќе пијам баш е супер, како грее тоа е нешто невидено. Зимно време му е мајка да се пие само да не се претера зашто од шеќерот главата нема да знаеш кај ти е.

Па ај баш да пробаме па да видиме дали ти држи место постов. :wink: Фрлај едно шише наваму (само немој како таа што ја пиев бидејќи втор пат не преживувам :pos:)

Дојдите Кавадарци јас имам стара ракија 23 години закон е не и е рамно виски

ни топла ни ладна, мојов организам би можел да поднесе да Проба било каков алкохол, но ракија не доаѓа во предвид:nenene:

Јок, не е ова пиење за мене. Мириса ми гадно. А, секоја ви чест на тие што го пиете.

Ne sum piela nikad, ne sum ljubitel na rakija

Сум пиел ова кога бев помал зимно време на село, со баба и дедо наутро:pipi:

Пијам ракија ехее особено мастика (анасонка) домашна по дедин рецепт:smir:

имам пробано има поинаков шмек топлата ракија и поубав вкус но не сум многу по ракијата

Пијам како не, ако некој друг ја топли, мене за ладна не ми текнува ако е полна визбата :icon_lol:.

Мх, мх греана ракија и туршија или пиперки со урда :vozbud:

Многу ја сакам и јас знам како блага ракија! Најубав алкохолен пијалок после мастика и узо!

Многу ја сакам и јас знам како блага ракија! Најубав алкохолен пијалок после мастика и узо!

Мене ми требаат 3 чашки и спијам после ко заклан едно 12 часа :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom