ГРЦИЈА? ШТО Е ТОА?

• Креатор на темата Креатор на темата мали
  • Време на започнување Време на започнување
еве неколку слики од картата..ако треба после ке ја ставам и во форум историја
f_ALIM1543m_b84cd46.jpg

f_ALIM1544m_8ed95a8.jpg

f_ALIM1545m_5d9589d.jpg

Хеххе одлична карта :) После ова не смеат да писнат Грците или ќе ги размаваме со плишани мечиња :pos2:

П.С. Добро што сепак не ја стави картава во историја!

grcite go izmislise SEXOT no togas dosle Makedoncite i im rekle deka sex moze da imaat i so zeni

Натписот на таолетната хартија во моето Ве-Це го носи тоа име ...

FTROY...(Former Turkish Republic of Yunanistan)
е непостоечка држава населена од збирштина на етиопјани (читај цигани),маџири (читај турци неверници) пишман македонци (читај предавници),италијанци и албанци.
За себе користат име кое не го заслужуваат.
Поранешна англиска...па америчка колонија...

и тоа што е најважно:
Најголем непријател на македонците евер!
Ја`зк да му е на тој што ќе стави нозе на маса заедно со грк...
не па да преговара.
Немаме ниту што да споделиме...
ниту што да си кажеме.

Да, со таков пристап можеби ке ти биде тебе , лично, полесно, но на државата Македонија не. Грција е земја ,членка на НАТО и ЕУ. Таа има трговска размена со САД во вредност од 50 милијарди долари. Има стратегиска позција многу посилна и поважна за САД и европските земји. Потоа, за жал, има услов дека сите членки на НАТО и ЕУ треба да дадат согласнот за прием на секоја нова членка. Секој кој врти вода на друга страна не мисли добро на Мкаеонија.

Не можам да си објаснам која ви е потребата да губите време со Гејлада. :raz: Колку повеќе губите време на нив - толку повеќе си ја дигаат цената. Остајте ги нека си ебат матер и нека скапат во нивната простотија. :wink:

па барем да имаа убави жени :pos2::pos2::pos2::pos2: се бре дебели газови ,циганарија,,,,

Grcija e drzava so tradicionalna istorija,
Која традиционална историја? Да не беа Македонците уште ќе си вадеа очи помѓу себе
posebno antickata istorija,
Античка??? А римјаните, немаат ли право на античкото ?
Grcija vo site pogledi e drzava na mesto,clenka na NATO i EU,
Вештачи е влезена само за тесни интереси на поединци, сигурно ја знаеш изреката Должен како Грчка
odlicna geo-strategija, golema zemja, itn..
Поголемиот дел ( најубавиот дел ) е окупиран, а другиот дел само камења
Sto e naj bitno kaj grcite,tie ne kradat istorija,
Море крадат и те како, и пари од ЕУ и историја
a vo edno i ne se od karpatite kako nekoi drugi,
Тука се сложувам, не се од зад карпатите ( него знаеш како дошло таа изрека потекло од зад карпатите ? ) затоа се Азија
a i sto e naj vazno, ne se vestacka tvorba..
Читај го малце уставот на Грција ( Грк е секој кој е православен и се наоѓа на територијата на Грција, што значи ако јас и ти влеземе во Грција и сме православни по автоматизам стануваме Грци :tapp: ) иначе јавна тајна е дека Грција е створена за бедем на турците и исламот од понатамошно навлегување на Балканот и Европа
И на крај за таквите како тебе кој леб јадат од Македонија - Уживај:

Читај го малце уставот на Грција ( Грк е секој кој е православен и се наоѓа на територијата на Грција, што значи ако јас и ти влеземе во Грција и сме православни по автоматизам стануваме Грци :tapp: ) иначе јавна тајна е дека Грција е створена за бедем на турците и исламот од понатамошно навлегување на Балканот и Европа
И на крај за таквите како тебе кој леб јадат од Македонија - Уживај:

Јас незнам оти воопште се трудиш да му објасниш на некој нешто што за него е научна фантастика:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom