Грција предлага нова ФИНАЛНА поделба на Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
ВО МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО НЕ СЕ ПРИЗНАВАТ НАРОДИ СО ДРЖАВНИ АКТОВЕ! Това велам,прочети убаво.Никаква провокациja не сум писал!Аман веке!
Зборови за обединение на Македониja са провокации ком националните интегритети на Република Бугариja и Република Грциja-ТОВА Е ПРОВОКАЦИJA!
Уште еднаш велам-Обединена Македониja само во рамките на ЕУ!
Абе немој ти мене да ми кажуваш каде Обединета Македонија... Почекај некое време ќе видиш. А за нарот не чепкај фемчо само тука не газиш на тенок мраз.

ЉуБџо си бил Булгарин уште на времето па сите акти потпишани од негова страна посебно со Бугарите не се признаваат,затоа што тој ги потпишувал пристрасно со прикриена штетна позадина за Македонците.:toe:

Се признаваат држави со посебна напомена на идентитетот од народот што живее во тие држави,кој идентитет воглавном го носи името на истите тие држави што меѓусебно се признаваат,со исклучок на ретки земји каде што народот се вика поинаку одколку државата.:toe:

1.Лубчо Георгиевски во качеството си на министер председател е подпишал договор и това е от името на цела Македониja.Вие сте го турили на този пост,не jaс.Тоj е подпишувал за вас,не за мен.Положил е клетва?Бил е министар председател на МК?Тогаш сите договори подпишани от него са во СИЛА.
2.Прочети малце международно право и тогава зборуваj.Народи не се признават со државни актове!Например не е можно една Франциjа да подпише папири за признаване на бугарскиот,турскиот,грчкиот или тамо некоj си за НАРОД.

Абе немој ти мене да ми кажуваш каде Обединета Македонија... Почекај некое време ќе видиш. А за нарот не чепкај фемчо само тука не газиш на тенок мраз.
Па ти мене нема да ми кажуваш душо шо е провокациja и шо не,кога не можеш да различиш провокациja от нормално зборуване и факти.
Држави не признават народи со државни актове.Прочети малце международно право.А географски Македониja ке биде обединена само во ЕУ во това биди сигурен.

За нас овае е малку уште ни треба да не јадат и да не ебат они ништо што е наше не признаваат а ние космофон броеви имам а ние колид колешино јадеме а ние германос тел купуваме е да ви кажам нешто им направиви на космопфон дебела сметка и не им ја плаќам и да ми јадат кур и сега мамето ќе им го ебам грчко.

Таа идеа потекнува од одамна и беше помената и предложена од Милошевич =мицотакис(одбиена од мицотакис),инаку колку знам и струмица е во тој план како последен браник на елинизмот(есапи без крчмар:pos2:) пак национал романтизам за простата маса (народ) со цел да го дефокусираат.... познат рецепт (само што јадењето е бљуткаво)
NITU MICOTAKIC NITU SLOBO GO ODBILE:) PROBLEM BESE TURSKATA ZAKANA:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom