Грција: Полицаец ладнокрвно застрелал 15 годишно момче

• Креатор на темата Креатор на темата trendo
  • Време на започнување Време на започнување
Епа гледајте вести вечер да видите како излегува цела држава на улица...

deneska generalen strajk vo grcija...
na narodot mu e skurceno od se ...ke ima i novi neredi sigurno...
bravo na gejcive ne se plasat da si gi barat svoite prava..

Не зезај :)

Па зарем грчиштата не разбират дека во светот владее економска криза.
Ете нам премиерот ни рече дека во Канада имало отпуштено толку и толку илјади работници...па во Франција, Италија, Норвешка.....и никој тука не смее ни да штрајкува, ниту пак да дигне глас.
Разбран народ сме ние :)
Ебате тоа невоспитаните комшии.
Ќе штрајкувале во време на глобална финансиска криза :uvo:

Последната шанса за Караманлис да остане на власт, е да си го земе Никола за советник.
Он најдобро знае како да се справува со штрајкови и со неблагодарни копилиња.

VO OVOJ MOMENT VO ATINA PRED SOBRANIETO SE SLUCUVAAT STRASNI TEPACKI..MNOGU ILJADEN NAROD IZLEZE NA ULICITE I DEMONSTRIRAAT...
A SEUSTE E RANO SEGA POCNUVA ...KE BIDE USTE EDEN TEZOK DEN ZA KARAMANLIS...MU SE GLEDA KRAJOT TAKA MI SE CINI..

Кога ние вакво нешто ке направиме, тогаш ке сме Македонци и Македонија.

E Trendo ova ne ti trebase:nenene:
abe kakvo pomaganje tuku sega mu e majkata da gi napadneme i nie dodeka so vo graganska vojna i da im ebeme mameto kako sto tie ne ebaja nas i da si go zememe naseto belkim konecno te sega e momentot da se napravi eden "nenadeen incident" i da gi fatime na rascekor:salut:
NEMOJ DA BIDES TOLKU LOS SO SOSEDITE ...DA POMOGNEME I NIE DA MAVNEME PO NEKOJ KAMEN..TA SITE STRANCI IM POMAGAAT A NAJMNOGU ALBANCITE...TURAAT MASKI NA GLAVATA I PLACKAAT SE STO NAJDAT ...

E za toa ne biva
DA KRADEME :pos2::pos2::pos2:
za toa sigurno ne biva vo toa moze da "pomogneme"

VO OVOJ MOMENT VO ATINA PRED SOBRANIETO SE SLUCUVAAT STRASNI TEPACKI..MNOGU ILJADEN NAROD IZLEZE NA ULICITE I DEMONSTRIRAAT...
A SEUSTE E RANO SEGA POCNUVA ...KE BIDE USTE EDEN TEZOK DEN ZA KARAMANLIS...MU SE GLEDA KRAJOT TAKA MI SE CINI..
Па и мене така ми изгледа-не се задоволува олкав народ само со протести и тепачки-браво гејци!

OH AKO NEKOJ MOZE DA GLEDA SATELITSKA PROGRAMA DA VIDI STO SE SLUCUVA ...VRIE ..DENESKA KE BIDE MNOGU STRASNO...MOLOTOVI NA SITE STRANI...

А се знае број на луѓе кои излегле на улица-сабајле читав дека се 10.000 ама до сега треба повеќе да се?

Кој што сака нека каже ама од циганиве за вакви работи можеме само да учиме.Кога ќе има и кај нас нешто вакво кога не ти признаваат име, црква, нација, ти поскапуваат струја, парно, вода, телефон (само како пример) со еден збор некој си играат к.рташак со сите нас тогаш веќе нешто сме направиле.Тоа се вика менталитет :toe:

Кој од вас организирал штрајк и бил на протест со големи размери нака ми пише порака.па ке разговараме за добрите и лоши страни.
И за овие штрајкови има само едно објаснување ПОЛИТИКА.

Кој што сака нека каже ама од циганиве за вакви работи можеме само да учиме.Кога ќе има и кај нас нешто вакво кога не ти признаваат име, црква, нација, ти поскапуваат струја, парно, вода, телефон (само како пример) со еден збор некој си играат к.рташак со сите нас тогаш веќе нешто сме направиле.Тоа се вика менталитет :toe:
100 % те поддржувам... и после владата наша знаела да управува ма дај немојте... кај нас има многу продаени души и никогаш нема да го направиме она што Грците го прават моментално.Не си лечете комплекси со коментари од типот :караманлис не знае да ги контролира нека го праша грујо за совет...
ене ти чист пример со штрајкот на учителите... едни штрајкуваат други не... сепаратизам,продаени души...тоа го има кај нас на секој ќош, бидете малце реални!

Ej abe aj dosta se napagavte temava e za grckite pederi sto si ja rusat drzavata
A ne ze nas ne se klukajte megu sebe bidete malku smireni na ovaa tema posto retko se navagame vo vakva situacija

На чело на демонстрациите се хард кор анархистите.Тие се со црвено-црно знаме и со петокрака на средина,се борат против сите институции(држава,црква итн),значи нејќат ништо.Добро се организирани ги има во голем број и ги бива да направат добра лумперајка.Едноставно грчката полиција е на колена и не можи да се справи со нив.Колку и да мислам јас дека е глупост за тоа што се борат сепак заслужуваат почит,се борат за тоа што веруваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom