Чак Норрис
Basterd
- Член од
- 21 август 2008
- Мислења
- 376
- Поени од реакции
- 27
Епа гледајте вести вечер да видите како излегува цела држава на улица...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kaj si be brat ...se nasekira li za mene a??ne se sekiraj mene ne me zakacaat....:baeh: znaes ti zosto...
Трендо... добар ли си?
deneska generalen strajk vo grcija...
na narodot mu e skurceno od se ...ke ima i novi neredi sigurno...
bravo na gejcive ne se plasat da si gi barat svoite prava..
E Trendo ova ne ti trebase:nenene:
abe kakvo pomaganje tuku sega mu e majkata da gi napadneme i nie dodeka so vo graganska vojna i da im ebeme mameto kako sto tie ne ebaja nas i da si go zememe naseto belkim konecno te sega e momentot da se napravi eden "nenadeen incident" i da gi fatime na rascekor:salut:
NEMOJ DA BIDES TOLKU LOS SO SOSEDITE ...DA POMOGNEME I NIE DA MAVNEME PO NEKOJ KAMEN..TA SITE STRANCI IM POMAGAAT A NAJMNOGU ALBANCITE...TURAAT MASKI NA GLAVATA I PLACKAAT SE STO NAJDAT ...
Па и мене така ми изгледа-не се задоволува олкав народ само со протести и тепачки-браво гејци!VO OVOJ MOMENT VO ATINA PRED SOBRANIETO SE SLUCUVAAT STRASNI TEPACKI..MNOGU ILJADEN NAROD IZLEZE NA ULICITE I DEMONSTRIRAAT...
A SEUSTE E RANO SEGA POCNUVA ...KE BIDE USTE EDEN TEZOK DEN ZA KARAMANLIS...MU SE GLEDA KRAJOT TAKA MI SE CINI..
OH AKO NEKOJ MOZE DA GLEDA SATELITSKA PROGRAMA DA VIDI STO SE SLUCUVA ...VRIE ..DENESKA KE BIDE MNOGU STRASNO...MOLOTOVI NA SITE STRANI...
100 % те поддржувам... и после владата наша знаела да управува ма дај немојте... кај нас има многу продаени души и никогаш нема да го направиме она што Грците го прават моментално.Не си лечете комплекси со коментари од типот :караманлис не знае да ги контролира нека го праша грујо за совет...Кој што сака нека каже ама од циганиве за вакви работи можеме само да учиме.Кога ќе има и кај нас нешто вакво кога не ти признаваат име, црква, нација, ти поскапуваат струја, парно, вода, телефон (само како пример) со еден збор некој си играат к.рташак со сите нас тогаш веќе нешто сме направиле.Тоа се вика менталитет![]()