Грција на работ на војна!

• Креатор на темата Креатор на темата bezvezen
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
11 јули 2008
Мислења
141
Поени од реакции
0
Грција ми изгледа дека е на работ на граѓанска војна. Има Македонци, Бугари, Турци и Албанци кои не се признати и со инат не се признаваат. Што би значело ова?! Како ќе реагира ЕУ кога во своја земја членка ќе има војна?! Цел свет ќе ја потцени европа. Затоа со време Грција треба да си се помири. Мирот во Грција е на стаклени нозе. А грчката влада заборава дека претставници на млацинствата беа на средби со америчкиот конзул во Солун. Јас на пример не би сакал да ми игра мечка у комшии, односно мислам ова прашање да се реши дипломатски. Доколку почне некој немир би требало а биде предупредувачки за Грција, и одма да се одни на политичко решение, зашто стварно не би сакал да има жртви на ничива страна, а најмалку на нашата. Мене ми изгледа дека ќе се прави и доле едно Косово, етнички шарено, но со мнозинство Македонци пошто се покажавме како толерантни.

Што е финтата со нови јузери?
Сите одеднаш ги интересира што ние овде мислиме?

Грција не е на работ на војна. Нема услови, барем колку што ние сме информирани. Може да дојде до промени ама граѓанска војна тешко. Зар ќе дозволат НАТО и ЕУ да има војна?

А море тоа новите јузери да не собираат мислења за по весници да пишуваат за сајбертерориството?? Да не правам предрасуди пред време, но така личи:nenene:

Новите јузери не збираат ништо по интернет! И да збираа немаше по форуми да збираат.

Каква воина бе брака? Некои бил ли е скоро во Грциа? Кои ке дозволи во земиа на НАТО?

Во грција врие, и кај да е ќе пукне. Само не ми е јасно како им се перени на тоа идиотските грчки мозоци, грам мозок немаат во тоа тиквите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom