Грција гори! Најголемиот пожар во предградие на Атина.

• Креатор на темата Креатор на темата Vojo Seselj
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а бе сеир да се пукало а нема врска што цената ја плаќаат недолжни граѓани :uvo:
Ова нема врска со политката на грција али важно има журка таму

Нека горат бе. Нас они не заебаваа, сега Горниот ги заебава нив. Нека изгори цела Грција ако треба.

грција гори!!!-к**ов ме боли тоа им треба нив :)

а бе сеир да се пукало а нема врска што цената ја плаќаат недолжни граѓани :uvo:
Ова нема врска со политката на грција али важно има журка таму

Koj ti rece deka se nedolzni? Sto ako se naslednici na nivnite tatkovci i dedovci koi vrsea zlostorstva za vreme na podelba na makedonija? ili vo 1948 koga proteruvaa makedonci?

Gospod isis hristos rekol i ja kazal vistinata deka na ovoj svet nema cisti i bezgresni luge, deka site sme gresele na enkoj nacin samo ima nekoj koj se kae i saka da se ispravi i luge koi gi povtoruvaat greskite i go sakaat zloto. Zatoa neka ja ostaat makedonija na raat i nema zlo da gi snajde.

исус дрн дрн
види тоа што праеле нивните дедовци нема веза
Никој не им стаил пиштол на глава на нивните предци за да ги тера а уште помалце ни ни недолжнине кои повеќето не ни биле родени тогаш таму кои им гори се што они имале
Глупа споредба никој не треба да плаќа за нечии гревови освен за сопствените
Пошто ако одиме по оваа математика испаѓа дека господ е селјак глуп кој вика дека 2+2=6
без навреда кон религиозните ама поврзување религја со природна катастрофа е глуапво а уште поглупаво ед а се пука сеир на нечија несреќа

Море само пеплишча нека останат :salut:

Пак вие по старо а? Ќе летаат казни и банови, така ми изгледа. Принц ја избриша цела тема, а вие пак терате со клетви и офтопици. Ако имате што да дискутирате сторете го тоа, ако не ќутете си.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom