Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе можеш да го речеш ова за мене кога на ТВ ќе се обратам со "Пред неколку минути седум грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија..." и кога на некој форум како Кајгана на пример ќе се крене паника, јас ќе покажам со прст према нив, ќе им се насмеам у фаца и ќе ги наречам фуфициНезнам кој ти е проблемот тебе сварно.Не си точен.Ти си нај недокваканиот човек во Македонија и пошироко.
Чекај бе ти,кнајф раунд е:pos2:
Јас чувам на Б, Тамара... ти чувај од задна со m-16ka.
Не требаше така да направи.. замислете битолчани што гледале како им е било. Можда некој има во таа касарна роднини нозите може да му се "сечат" кога ке чуе може срце да го фати. Требаше пред да го прочита да го каже а не после тоа. Невкусна шега.
колку што знам касарната во битола е празна.
ама како и да е - ГРОЗНО!
ABC многу се изреволтира бе друже :smir:
ko te laze deka nema ima vo logovardi sportski odnosno voenЌе можеш да го речеш ова за мене кога на ТВ ќе се обратам со "Пред неколку минути седум грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија..." и кога на некој форум како Кајгана на пример ќе се крене паника, јас ќе покажам со прст према нив, ќе им се насмеам у фаца и ќе ги наречам фуфици
Дотогаш, задржи си го коментарон за тебе и за Миленко Недоквакановски.
И специален бонус во unpluged верзија Elektricni Orgazam - Ja Sam Tezak Kao KonjНе, него со вакви информации се проверува колку населението ги знае песните на Балашевиќ и Чорба: Само рата да не буде и Немој сречо немој данас.
А како бонус трак која се тестира е Како ли јас да пораснам...