Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 16.676
- Поени од реакции
- 21.233
Ако разбираат македонски ке јадат гомна...дебил е миленко, му ебам свинскиот. Сеа колку гомна ке изедат грците по нет...
Ако разбираат македонски ке јадат гомна...дебил е миленко, му ебам свинскиот. Сеа колку гомна ке изедат грците по нет...
Не, него со вакви информации се проверува колку населението ги знае песните на Балашевиќ и Чорба: Само рата да не буде и Немој сречо немој данас.A be ovoj Milenko nacisto otkacil lugje ili pak i so nego pocnale da se zaebavaat a moronot padnal na stos.
Mislam deka vaka nikoj ne bi trebal da se zaebava so javnosta bidejki so takvi informacii se see strav i panika megju naselenieto.
Не ако некој трча со оружје од милијарда долари по тебеПа не биди сигурен...оној што трча за својот живот секогаш трча побрзо од оној што трча за да убие.
Серпико немој и ти со локал патриотизам. Тоа дека Грците се педери и пичиња а ние сме најјаки и мужишта пропаѓа во вода кога ќе видиш дека буџетот за оружје на Greece им е колку целиот македонски.Не, него со вакви информации се проверува колку населението ги знае песните на Балашевиќ и Чорба: Само рата да не буде и Немој сречо немој данас.
Ајдееее...Луѓе после кажа дека ова е цитат од една книга за Македонско-Грчкиот спор за името и писателот пишувал за можна војна. Што да ви правам кога не го гледавте убаво на телевизија каде што се беше јасно....A be ovoj Milenko nacisto otkacil lugje ili pak i so nego pocnale da se zaebavaat a moronot padnal na stos.
Mislam deka vaka nikoj ne bi trebal da se zaebava so javnosta bidejki so takvi informacii se see strav i panika megju naselenieto.
Темата ја ставив во политика и вести н оподоцна откако се дозна дека е шега модераторите ја преместија во друго место.Миленко на мајка ти у пи**а дегену смрдлив гаду недоквакан....со кој памет вакви работи да се зборело...ало има луге со слаби срца
А Зоте ако си бил толку исплашен не сфакам зашт си ја опнал темава во Чек дис аут?
П.С Миленко на клада
Па не беше во Чек дис аут ја преместија.Миленко на мајка ти у пи**а дегену смрдлив гаду недоквакан....со кој памет вакви работи да се зборело...ало има луге со слаби срца
А Зоте ако си бил толку исплашен не сфакам зашт си ја опнал темава во Чек дис аут?
П.С Миленко на клада
ах бе..чим се работи во врска со нив, тешка работа ли е да најдат преведувач ?Ако разбираат македонски ке јадат гомна...
Не е локал патриотизам, точно спротивно Миленко се нашалил, и пола Македонија се посрала во гаќи. Е , шо да коментирам?Серпико немој и ти со локал патриотизам. Тоа дека Грците се педери и пичиња а ние сме најјаки и мужишта пропаѓа во вода кога ќе видиш дека буџетот за оружје на Greece им е колку целиот македонски.
Да сакаа да не уништат до утре сабајле ќе беа во Скопје и немаше да почнат од касарна.
А што сакаш да направат луѓето, музика да пуштат...Не е локал патриотизам, точно спротивно Миленко се нашалил, и пола Македонија се посрала во гаќи. Е , шо да коментирам?