Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
Миленко можеби почна така волонтерски и со емсии од НЛО и разни мистерии што доби гледансот на емсијата и почит од многу луѓе што отвори интересни теми кои никој не ги обработува. Но факт е дека во последно време почна да се меша во политика и да има нарачани емисии настрана од неговата програмска шема. Па така да веќе според мене народт го прочита дека и он сега е само партиски војник.
нема нарачани емисии
тоа што е против сдс не го прави вмровец
изгледа не си ги гледал емисиите
последната емисија беше топ
вреди да се гледа
му ја препорачувам исто на нашите источни соседи
можеби ќе им се разјаснат некои работи

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
во неговите емисии беа повикани и луѓе од опозицијата никој не сакаше да се појави, а почна да се меша во политика кога самата опозиција го стави во неа т.е го направи провмровски ориентиран и почнаа да јадат бурек за неговите трибини во таков случај нити јас не сум будала да не бидам против нив па така и Миленко е против сдс без м но тоа не значи дека е вмровски ориентиран

Член од
27 мај 2008
Мислења
1.025
Поени од реакции
42
Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
фала брат ѕирнав но сепак утре ќе ја сметнам ако имам време или другата недела а сега бегам на свадба сум малку да се разиграм и распијам :cug:
:salut:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
А тебе да ти ебам се по список, копиле едно мрсно!

- Ова беше цитат од еден мој добар пријател. Не го сфаќај лично.

Ја сфаќаш поентата? Обично најавата за цитат оди пред цитатот, а не после него. Со цел да не се дисторзира смислата на цитатот, како во случајот со Миленко. Финтата е што ова беше смислено возбудување (да не речам "плашење") старци, а не ненамерно. Не дека мислел лошо човекот, ама не сторил ни некое посебно добро со целава претстава.
А не ти викав тебе.И како може вака вие да се нервирате.Кога некој идиоти плукат по Македонија зошто не се отварат теми.А човекот само цитираше дел од книга.И зошто се усравте одма.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Миленко можеби почна така волонтерски и со емсии од НЛО и разни мистерии што доби гледансот на емсијата и почит од многу луѓе што отвори интересни теми кои никој не ги обработува. Но факт е дека во последно време почна да се меша во политика и да има нарачани емисии настрана од неговата програмска шема. Па така да веќе според мене народт го прочита дека и он сега е само партиски војник.
Сакаш да кажеш дека е потплатен за политичка пропаганда?Грешиш.И каде тука ти виде политичка пропаганда жити се.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
можеби зоте е платеник на сдс или пак член на раководството на сдс без м :toe:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
А не ти викав тебе.И како може вака вие да се нервирате.Кога некој идиоти плукат по Македонија зошто не се отварат теми.А човекот само цитираше дел од книга.И зошто се усравте одма.
Кој се усрал?
Премногу беше јасно дека станува збор за невкусен трик, на кој махинално наседнаа само оние што имаат роднини во Битола, малолетните гледачи и пензионерите.

Да, човекот цитираше дел од книга за приказна во 2013 година, но планирано направи да изгледа како да чита вести од 14.11.2008, а со тоа верувам дека вознемири доста гледачи. Мене не. Јас не сум револтиран, но го разбирам и револтот на некои што се вознемирија. Разбирам и дека други го користат ова видео како прилика за плукање на Миленко. Ама не можам да се согласам дека вакви со вакви работи се „зајакнува националното чувство“ или „се тестира кои се испичкале, а кои не“.

Ниту го бранам, ниту го плукам. Едноставно, како искусен водител, требаше да претпостави дека вакво нешто не е во ред и само може да предизвика лоша реакција кај гледачите.

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Добро сега.До некаден си во право.Тој сакаше тоа да изгледа некако смешно но не му успеа.Но сега немора да се плука по човекот.

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Сепак мора да се има граници во се што се прави...:smir:
И к-15 се заебаваат, т.е. цел живот го поминаа во заебанции ама секогаш знаат до каде да си ја пуштат чергата. Додуша тие и да направат нешто вакво знаеме дека е заебанција али сепак...

P

Princ

Гостин
Миленко Недоквакановски...
Требаше да продолжи со тоа визите, добро му одеше...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Миленко Недоквакановски...
Требаше да продолжи со тоа визите, добро му одеше...
Незнам кој ти е проблемот тебе сварно.Не си точен.Ти си нај недокваканиот човек во Македонија и пошироко.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Сакаш да кажеш дека е потплатен за политичка пропаганда?Грешиш.И каде тука ти виде политичка пропаганда жити се.

па нели така гледано од страна тоа с еприметува? се контра на опозицијата. они форум он контра форум. цело време во емсија ја напаѓа опозицијата. ја не се разбирам од политика нити сум политички определен но искрено додека имаше емсии за нло за месечината итн гоп гледав и го почитував но сега се приемтува дека отиде у политички води.

Kajgana Shop

На врв Bottom