Грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија (лажно)

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Преде неколку минути седум грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија. Прво е бомбардирана касарната "Стив Наумов" во Битола, каде загинаа деветмина македонски војници. Македонската противвоздушна одбрана не успеала да реагира. Во битолската касарна три проектили паднале на пистата, два проектили го погодиле магацинот со оружје, по што дошло до експлозија. Овде загинале деветмината македонски војници.
Тоа е најновата вест, Господ нека ни е на помош сега.

Зашто нема ништо по телевизииве?

WTF ???

Ова треба да е некоја шала?

Глупости...

Преде неколку минути седум грчки борбени авиони извршија напад против Република Македонија. Прво е бомбардирана касарната "Стив Наумов" во Битола, каде загинаа деветмина македонски војници. Македонската противвоздушна одбрана не успеала да реагира. Во битолската касарна три проектили паднале на пистата, два проектили го погодиле магацинот со оружје, по што дошло до експлозија. Овде загинале деветмината македонски војници.
Тоа е најновата вест, Господ нека ни е на помош сега.
Zote, фаќај џаде накај Поранешна Отоманска Империја Гејција, и фаќај побрзо тоа лежалката ...

Битолчани се слушна нешто кај вас ??
Вртам по телевизииве и нема ништо.

Не си здрав треба да те банираат одма за овакви дезинформации.Со кој памет најде овакви работи да пишуваш бе.

Зоте ако се заебаваш жими мене ќе те пребијам!
Нормално дека се заебава, да не се заебаваше сега ќе фрчеа вонредни вести на телевизииве и радијата. :)

Во Битола нема војска... касарната од пред две години е празна и напуштена.

Зоте... КРЕТЕНУ.

Абе не шала уште сум вознемирен кога го слушанв ова човекот прекина и емисја, дојде една со лист му го даде тој да го чита и ете и јас не знам што да кажам...

Видете го коментарот под видеото на Јутјуб...не е вистина, некоја си црна шега е.
Зоте биваше ова да го направиш?Кога читав срцето 300 на саат ми одеше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom