Грчката политика спрема Mакедонија и Mакедонците

• Креатор на темата Креатор на темата dzonyb
  • Време на започнување Време на започнување
Jas imam dvojno drzavjanstvo,taka da ne mi e gajle tolku, no rabotata e sto jas gi zalam lugeto vo Makedonija,zatoa sto so umot na Grujo site ke odat u propast..

Јас искрено те сожалувам тебе.Не се замарај со ова прашање,очигледно не знајш кај припаѓаш.Оди си некаде настрана ,било каде ,Норвешка,Берлин,Гејлада небитно.
Не ни требаат вакви *патриоти* ко тебе!

Ajde smirete se

Evo i edna pesna za relaksiranje:smir:

Elena Paparizou - My Number One

види го ти него паметен на мама , што е он досетлив као сака да не испровоцира со грчката песна алал да му е бе ц ц итрец :):)

види го ти него паметен на мама , што е он досетлив као сака да не испровоцира со грчката песна алал да му е бе ц ц итрец :):)

Jas sakam Makedonija da ima dobri odnosi so site sosedi..:smir:

Не е лошо што од време на време се појавува по некое вакво идиотче-провокаторче. Го зајакнува патриотскиот дух на форумов.

I posle kako se ocekuva da napravime kompromis koga site sosedi ne sakaat da postoime...

1. Времето покажа, народот осуди. Резултат пропадната и прочитана партија ја форсираш.
2. Внатрешна политика забранета е тука.
3. ЕУ и НАТО не ми гарантираат подобра и побогата иднина. Сега кога гледам Гејлада банкрот, исто и Ирска, Португалија, Шпанија на ред. Сиромаштија во Бугарија, Романија, Украина... Протести низ цела ЕУ на работниците, отпуштања, најави за распад на еврото, евроскептицизам во самите членки итн итн.
4. Не видов дека се распаѓа.
5. Повели тука да објасниш кои личности немаат врска со македонска историја.
6. Како?

Сега он топик.

Грција нека се среди прво самата затоа што оној кој е пред распад засега се тие.

Чисто онака ме интересира ако во ЕУ е тоооооооооооооолку лошо тогаш во кои други држави е подобро ?

Чисто онака ме интересира ако во ЕУ е тоооооооооооооолку лошо тогаш во кои други држави е подобро ?

А што не е лошо во ЕУ? Мед и млеко тече? Нема сиромаштија? Нема сиромашни земји членки? Нема невработени? Нема банкроти? Нема скептицизам?

А што не е лошо во ЕУ? Мед и млеко тече? Нема сиромаштија? Нема сиромашни земји членки? Нема невработени? Нема банкроти? Нема скептицизам?
Има,но е помалко. Там е големата разлика.
Винаги ке има сиромаштиja,винаги ке има банкроти,винаги ке има скептицизам,ама битна е количината. :toe:
Ти што промовираш? 35% невработеност,това е подобро? Немане достап до еврофондови,подобро е? Мали надворешни инвестиции е подобро?
ДА, не е идеално, не тече мед и млеко, но во Европа се уште нема подобро от ЕУ.

Фми, не го тупи. Бидејќи е битна количината Нашите 33% се 700 000, а вашите 26% се 2 милиони, тоа е три пати повеќе од кај нас.

Ај гитла сега.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom