Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Претходните неколку страни дека само за пц верзијата се дискутираше, си помислив на пц си ја свртел.Ne be. Na Playstation 3 ja igram/igrav.
Играва вреди за секој денар.
И мене ме интересира, ја имам истата графичка и сакам да ја купам играта. Ама ми е страв да не бидат парите фрлени во ветер, да не не ја тера ни на Low...Дечки сакам на лаптоп да си ја клаам, знам дека ќе чури ама далеку ми е пц-то.
Ќе тера на AMD Radeon HD 8670?
Би требало да ја тера на ултра на 1080p, само AA ќе треба да намалиш. Повторно, ова е само моја претпоставка.[DOUBLEPOST=1429053047][/DOUBLEPOST]Ќе ја тера на најјако на
i5 4460 3.2 ghz
R9 280
8 gb ram?
Мислам дека медиум (или нормал) на 720p (без AA) не би требало да претставува проблем за графичкава.И мене ме интересира, ја имам истата графичка и сакам да ја купам играта. Ама ми е страв да не бидат парите фрлени во ветер, да не не ја тера ни на Low...
Ја.Има некој што ја има симнато и инсталирано од skidrowreloaded и чека за крак?
И да те надополнам кој ќе искочи за 9 месеци на торент како фифа и + други игриИзвинете за одложеното
Сеа после да испадне дека ќе нема ама никаков крак као со ФифатаСимињаш 60 гига податоци и оп бате,предвидениот 14 април нишо ниши ај за следен ден и пак мишо го нема
Скидроу
![]()