Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ке се чека summer sale ама тешко дека под 35еврики ке биде :)

Некако глупо ми беше да чекам о месеци за попуст од некои си 10$, поточно едвај 600 денари.. Играва вреди за секој денар според она што го видов по интернет. Моментално ја симнувам, па сабајле ќе ја видиме. :)

И Rockstar прават sale на тоа нивнио Social Club. Ама не дават у Македонија изгледа...

Ништо..
Ако има попусти по некои страни ќе порачаме. Како шо кажа Hristijan_95
Играва вреди за секој денар.

Дечки сакам на лаптоп да си ја клаам, знам дека ќе чури ама далеку ми е пц-то.
Ќе тера на AMD Radeon HD 8670?
И мене ме интересира, ја имам истата графичка и сакам да ја купам играта. Ама ми е страв да не бидат парите фрлени во ветер, да не не ја тера ни на Low...

Ако ја купам од cjs-cdkeys ке можам ли да ја активирам на steam?

Ќе ја тера на најјако на
i5 4460 3.2 ghz
R9 280
8 gb ram?

:vozbud:CPU: Intel Pentium G860 3.00GHz 3.00GHz
GPU: AMD EAH6670 Series
RAM: 8GB
види на што ја игра свака част за оптимизацијата мислам дека вредеше чекањето .....

Ќе ја тера на најјако на
i5 4460 3.2 ghz
R9 280
8 gb ram?
Би требало да ја тера на ултра на 1080p, само AA ќе треба да намалиш. Повторно, ова е само моја претпоставка.[DOUBLEPOST=1429053047][/DOUBLEPOST]
И мене ме интересира, ја имам истата графичка и сакам да ја купам играта. Ама ми е страв да не бидат парите фрлени во ветер, да не не ја тера ни на Low...
Мислам дека медиум (или нормал) на 720p (без AA) не би требало да претставува проблем за графичкава.

Има некој што ја има симнато и инсталирано од skidrowreloaded и чека за крак?

Intel G630 - Procesor
AMD HD 7770 - Grafička
2x4GB - Ram

Ke ja bide li GTA 5 na ovoj komp?

Има некој што ја има симнато и инсталирано од skidrowreloaded и чека за крак?
Ја.
Цел интернет га прочешла. Нема ништо новости.

Овоа е latest: April 14, 2015 at 11:22 am |
"Guys, Sorry for delay but cracking was more difficult than expected. I hope today, something that comes out
icon_wink.gif
"

Извинете за одложеното :lolzz:
Сеа после да испадне дека ќе нема ама никаков крак као со Фифата :kuracc: Симињаш 60 гига податоци и оп бате,предвидениот 14 април нишо ниши ај за следен ден и пак мишо го нема :Кезец:Скидроу :sekcza:

А
Извинете за одложеното :lolzz:
Сеа после да испадне дека ќе нема ама никаков крак као со Фифата :kuracc: Симињаш 60 гига податоци и оп бате,предвидениот 14 април нишо ниши ај за следен ден и пак мишо го нема :Кезец:Скидроу :sekcza:
И да те надополнам кој ќе искочи за 9 месеци на торент како фифа и + други игри :D:aplauz:

Би требало да искочи максимум за 1 месец, не фаќајте сеир.
Вчера се утепав од читање и следниве работи ги разбрав:

Голема е веројатноста дека ќе биде кракната од група која што не е scene release и најверојатно тоа ќе биде 3DM, истата група што ја кракна Dragon Age: Inquisition.
Е сега, Dragon Age: Inqustion официјално беше пуштена некаде накај 20 ноември, а 3DM ја имаа кракнатo на 15 декември, значи после ~25 дена.
Dragon Age: Inqustion користи Denuvo DRM.
GTA 5 не користи Denuvo ама користи нешто слично на Denuvo + на Rockstar тоа Social Club платформата исто така е релативно нова работа за кракерите и имаат малце потешкотии со тоа.
Е сеа се спомнува дека GTA 5 користи заштита слична на Sims 4 а Sims 4 беше кракната од 3DM после 4 дена, а од RELOADED после месец и пол.

3DM досега успеале да ја направат GTA 5 да работи само на еден компјутер кракната.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom