Grand Theft Auto V

• Креатор на темата Креатор на темата Џои
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој кој ја игра нека пише асално, каква е, што е... Толку ја чекавме, сеа сите играат и не споделуваат за нас РС гејмерите :D

Најмногу ме интересира возењето коли. Колку што гледав видеа, многу е аркадно (како на saints row или sleeping dogs)..Како да возам на мраз или да лебдни колата се осеќа?

Исто така демиџот кога се судираат колите не ми изгледа реален? Само гребнатинки и толку... Може некое видео да ставите..

Ај некој кој ја игра нека пише асално, каква е, што е... Толку ја чекавме, сеа сите играат и не споделуваат за нас РС гејмерите :D

Најмногу ме интересира возењето коли. Колку што гледав видеа, многу е аркадно (како на saints row или sleeping dogs)..Како да возам на мраз или да лебдни колата се осеќа?

Исто така демиџот кога се судираат колите не ми изгледа реален? Само гребнатинки и толку... Може некое видео да ставите..

За возењето бев скептичен пред да ја пробам играта, но еве два дена ја играм нон стоп и кога ќе се навикнеш интересно е. Јес да малку по-аркадно изгледа во споредба со ГТА 4, сепак е многу интересно.
За оштетувањето на колите. Се оштетуваат, но според мене сударите во ГТА 4 беа по реални*(не подобри, за кого како) ако се чукнеш со голема брзина паѓа браникот,хаубата етц.А и ако се оштети моторот почнува да лади и успорува драстично. Има прекрасни модели на автомобили и мотори.
Последно за мапата. ОГРОМНА! значи од еден крај до друг вертикално ми требаше многу долго време со авион така да има огромни активности за пробување!

За возењето бев скептичен пред да ја пробам играта, но еве два дена ја играм нон стоп и кога ќе се навикнеш интересно е. Јес да малку по-аркадно изгледа во споредба со ГТА 4, сепак е многу интересно.
За оштетувањето на колите. Се оштетуваат, но според мене сударите во ГТА 4 беа по реални*(не подобри, за кого како) ако се чукнеш со голема брзина паѓа браникот,хаубата етц.А и ако се оштети моторот почнува да лади и успорува драстично. Има прекрасни модели на автомобили и мотори.
Последно за мапата. ОГРОМНА! значи од еден крај до друг вертикално ми требаше многу долго време со авион така да има огромни активности за пробување!

Дај некоја слика наваму, не клип пошо и така ќе го снема. :D
Од повисоко, со поглед надоле, чисто да ја видиме како изгледа. Па и со мобилен нека е.:(
Никој до сега по видеава не дава да видиме тоа. Сите се возат или низ град, или низ околните мали гратчиња.

Го знам ова, го видов. Ај ваљда ќе се појави клипче со прелет на цела мапа или било што слично.
Ако не, у вторник ќе врие од клипчиња по јутуП, нема тогаш банови да фрчат.

Колата има функционален ентериер и внатрешно светло. Некој очигледно премногу време посветувал на играта...

Иначе да, колите се малце поаркадни, ама затоа какви модели има а-у. И да, може времето да го успорите во трка...некако целиот систем (туторијал) на почеток ми беше крш, толку многу работи на екран се случуваат, а горе лево со мали букви цело време се менува тоа што треба да го правиш. :)

Али ај да ве излажеме вас ПЦ гејмерите, не ја бива, сејнтс роу боље е!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom