Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа се бараше![]()
Преку кој програм ја режеше? И како иде процесот сеа .. ?
Ај некој кој ја игра нека пише асално, каква е, што е... Толку ја чекавме, сеа сите играат и не споделуваат за нас РС гејмерите
Најмногу ме интересира возењето коли. Колку што гледав видеа, многу е аркадно (како на saints row или sleeping dogs)..Како да возам на мраз или да лебдни колата се осеќа?
Исто така демиџот кога се судираат колите не ми изгледа реален? Само гребнатинки и толку... Може некое видео да ставите..
За возењето бев скептичен пред да ја пробам играта, но еве два дена ја играм нон стоп и кога ќе се навикнеш интересно е. Јес да малку по-аркадно изгледа во споредба со ГТА 4, сепак е многу интересно.
За оштетувањето на колите. Се оштетуваат, но според мене сударите во ГТА 4 беа по реални*(не подобри, за кого како) ако се чукнеш со голема брзина паѓа браникот,хаубата етц.А и ако се оштети моторот почнува да лади и успорува драстично. Има прекрасни модели на автомобили и мотори.
Последно за мапата. ОГРОМНА! значи од еден крај до друг вертикално ми требаше многу долго време со авион така да има огромни активности за пробување!