Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
proper-graffiti-letters.gif

само ова да не е XD

Дечки знае некој нешто повеќе за пикник забавата на машински, нешо ќе има extreme games па видов и нешо цртање на графити.
Да се договориме нешо да се стаиме заедно шо сме од тука, па да падне дружба, бива?:)

Дечки знае некој нешто повеќе за пикник забавата на машински, нешо ќе има extreme games па видов и нешо цртање на графити.
Да се договориме нешо да се стаиме заедно шо сме од тука, па да падне дружба, бива?:)

шо ке се дешава шо ке иама? има нешо на нет известуванје плакат некој?

шо ке се дешава шо ке иама? има нешо на нет известуванје плакат некој?

Ми дадоа флаер денес во школо(шит беше флаерот нишо не сватив), од тоа што разбрав беше, 14 ти мислам дека беше, во просториите на машински факултет некои паркинзи беа споменувани ќе има нешо ко екстрим наука вс екстрим гејмс или така нешто. Ќе има бендови некои, нешто експерименти и од 18 до 19 ќе имало скејт, бајк, жонглери, цртање на графити и такви x ствари.

Aj ako moze zemi flaer i pastiraj?

Пааа моето хоби се графитите ... Често летово цртаф по ѕидови ... и баш после ке идам пак да цртам ... Само ме интересира дали некој на форумоф црта по ѕидови и тоа му е хоби ... па ако сака може некој ден да се стаиме да цртаме заедно ...

Позз

Бате не мие хоби , али сепак сакам да научам да цртам графити баш е интересно.Ајт некогаш ке се сретниме во Охрид ке ме поднаучиш нешто. Поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom