Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
Леле ќе се убијам еј...прееска цртав графит(Seph)и коа се тагирав и нели и година се пуишува и месо 2010 ја 09 стајв а ми снема од белиот спреј..и сеа незнам шо да правам дали да го поправам или да остаам?
Иначе еве го графитот:
3425619253_877078214b.jpg

п.с.
Знам дека х-то е малку заебано!

Иако знам да нацртам добар графит со букви, сепак не сум многу по нив, едноставно нема премногу арт во нив, се ми е некако во шаблон..:/
Искрено, да не се лажеме, до сега не сум фатил спреј во рака, но планирам да покренам иницијатива од моја страна и да го променам тоа и да се изпраксирам..:)

Еве една од многуте идеи што ги имам. Оваа е изработена во фотошоп.
Glusec.jpg
*Клик за поголема*

Добредојдени се совети за почетник, па ако ги имате слободно нафрлајте..:)

Леле ќе се убијам еј...прееска цртав графит(Seph)и коа се тагирав и нели и година се пуишува и месо 2010 ја 09 стајв а ми снема од белиот спреј..и сеа незнам шо да правам дали да го поправам или да остаам?
Иначе еве го графитот:

п.с.

остај го вака:) не е битна годината битен е граффитот.

Иначе еве го графитот:

п.с.

Добар графит.На кајгана стварно има добри момци.

20776_249043321845_521346845_3836715_7388957_n.jpg

знам дека не е добро но кажувајте некои други ефекти или совети да се подобрам
фала чао :)

Околу светлосниот ефект,да изгледа полеп,сенчај го...ќе го постигнеш ефектот,ќе изгледа посредено и поубаво...и то:wink:

Како прво, глеј кога црташ да најдеш убав ѕид рамен да е. Да има фасада на него. Ова ти е ко боено, не добоено, се гледа како си го движел спрејот. Ако више неможеш да најдеш асален ѕид, глеј боите да бидат контрастни, ама баш контрастни, да се разликува подобро. Буквите ти се многу обични. Цртањето графити не е што повеќе да нацрташ, ти можеш 1 да нацрташ ама тој графит да вреди да се гледа. Остај спрејовите, вежбај на листови, ако ништо друго глеј графити на интернет да добиеш некоја инспирација, глеј стилови, и пробај после UBC да направиш така. Вежбај на листови, после на ѕид.

Не сум некој цртач ама спрема мене овај ако ти е 2 цртеж па на е и многу лошо

Иначе еве го графитот:

п.с.
Супер,Супер,Супер!Само немаше по асално место? тука сето чкртано е и зад него се познава тоа цртаното друго или мене така ми се чини

Не сум некој цртач ама спрема мене овај ако ти е 2 цртеж па на е и многу лошо

Супер,Супер,Супер!Само немаше по асално место? тука сето чкртано е и зад него се познава тоа цртаното друго или мене така ми се чини
Не немав поасално место пошо у последно време у Скопјево сите се графитери!

Не немав поасално место пошо у последно време у Скопјево сите се графитери!

се согласувам со тебе (СЕКОЈ ФТОР Е ГРАФФИТЕР) тие цртаа за да ги сакаат женските !!!!!!!!!!!!!!:toe:

Фала ви на сите! И знам дека ве труам со неубави графити, но во иднина ќе се подобрам...ветувам :)

Ха. До 16-ти само мислењата, нвм..
Да си репостирам јас сликите..:)
"Toy" сум уште, но осеќам, има напредок..:)

New_Toy_stuff_by_LostArtist99.jpg

Random_shit_by_LostArtist99.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom