Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
обожавам графитииии :vozbud:
најмногу сакам урбан графити... или олд скул некои
најфаца се жими се ...
му велев на моите да ми нацртаат еден в соба ама не ме пуштаја... :uvo:
цртам графити прилично добро ... ама само аматерски
по ѕид нема шанси убо да нацртам.
у принцип ги обожавам. :baeh:
п.с. ке сликам некои од моите графити и ке постирам одма!

www.graffiticreator.net za lugeto bez idei za grafiti!

Pred 1 ipol godina go iam praeno so bratuced!U Sidnej na dozvoleno mesto
i za sprejovi potrosivme 120 evra

graffiti4.jpg

еве неколку мои дела... не на ѕид.. ама прво у тетратка па фотошоп :)...

(боље ишта него ништа) тука

кај можам да најдам спрејови Саботаж,а кај можам да најдам спрејови Монтана? :salut:

кај можам да најдам спрејови Саботаж,а кај можам да најдам спрејови Монтана? :salut:

Makohemik - Official distributor for SABOTAZ colors in Macedonia
address:

Prvomajska bb - Pintija, 1000 Skopje, Makedonija

makohemik@yahoo.com
stores:

Porta Vlae +38922043320

Kisela Voda +38923213314 +38923136236

Dracevo +38922795121

www.comeclean.com.mk

~ А за Монтана да ти кажам незнам. Прогуглај малце можеби ќе најдеш.

Саботаж ќе најдеш кога одиш од ДОС наваму накај Кисела Вода после рампа ке поминеш. Има една продавница од лева страна (значи кога се враќаш) за бои, лакови такви работи. Ке влезеш внатре и право имаш едни големи полици и бирај си каква ти душа сака боја. 160 денари се. За Монтана тешко, многу тешко дека ке најдеш.

Саботаж ќе најдеш кога одиш од ДОС наваму накај Кисела Вода после рампа ке поминеш. Има една продавница од лева страна (значи кога се враќаш) за бои, лакови такви работи. Ке влезеш внатре и право имаш едни големи полици и бирај си каква ти душа сака боја. 160 денари се. За Монтана тешко, многу тешко дека ке најдеш.

фала многу :helou:

Не цртам графити зашто не ме бидува...ич.Ама ги обожавам,најголем впечаток ми оставаат оние со сонцето од Кутлеш низ Скопје,прекрасни се!

Еве едно мое дело шо го напраив за кратко време (на час)
DSC00002-1.jpg

Сеуште сум аматер и имам со спреј на ѕид нацртано само два графити [trow up], али летово планирам да бидам поактивна :)

Иначе мислам дека грев е човек да умре без да нацрта ниту еден единствен графит [сеедно дали е успешен или не] и мислам дека треба да не биде забрането цртање, бидејќи тоа е уметност според мене...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom