Графити ...

• Креатор на темата Креатор на темата DDvl
  • Време на започнување Време на започнување
Аква, секоја чест за стикерот.
Растура. :)

А за тој со стрелката, ќе се среди. Не е проблем.

Picture191.jpg

Picture182.jpg

Ако има некој коментар, забелешка, слободно нека каже.:)

Picture191.jpg

Picture182.jpg

Цртај директно со фломастер/макер, подобро е. И не ги влечи линиите, дирекно цртај ги. Со еден потег (:

И стрелките на вториот среди ги малку.

и. и. И! со фотошоп ги едитираш сликите? (: таа со стикерот ми се свиѓаат боите lol XD

Директно мислиш одма со маркер без молив?
Така сум навикнат плус и страв ми е да не згрешам.-.-
Ги едитирам со Photoscape, супер програмче е, иако ги има истите функции како Фотошоп, само со скратен пат.
и. и. И! Фала! :)

Директно мислиш одма со маркер без молив?
Така сум навикнат плус и страв ми е да не згрешам.-.-
Ги едитирам со Photoscape, супер програмче е, иако ги има истите функции како Фотошоп, само со скратен пат.
и. и. И! Фала! :)
Да без молив. Иначе и јас се плашев, али подобро ќе ги владееш линиите. Шо има везе, ако утнеш, кини листот, вади нов. (:

И. и. и! така. Photoscape, huh. (:

Picture191.jpg

Picture182.jpg

Мнооогу грешки во 3д-то...
Еден предлог, од секој ќош влечи само кон една страна не цртај на сите страни...

Aj aко сакате да ми дадете некој интересни и убави букви да ги вежбам.Јас само по тетратки цртам ,ама сакам нешто поубаво и поинтересно,нешто ново.Фала однапред

Ми се гади од вакви графитери. Отидете во слики, немора ко френд да го имате, погледнете му ги графитите. Незнам зошто валка ѕидови типов.

типов ти пренесува дека не се замара со тебе и дека го болело к*р за тоа шо мислиш ти за неговите граффити.:toe:

типов ти пренесува дека не се замара со тебе и дека го болело к*р за тоа шо мислиш ти за неговите граффити.:toe:
хаха, стварно да не го болело ку*от ќе речел, “и шо сеа“ а не да пренесува пораки :pos:

sgjzaf.jpg

hard! постара ми е скицава ама сеа ја обоив од досада:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom