MasteR_#0
Addict
- Член од
- 16 мај 2010
- Мислења
- 3.154
- Поени од реакции
- 879
8600GT
Ни тоа, ќе му експлодира при старт на некоја апликација

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
8600GT
Сега најде и ти за кои игри да збориш. :pos2:
Warcraft III на GMA1300 на максимум ќе играм.
Па и тоа е играе сега нема побарувања кои би претеле на денешните графички картички но ја напоменав да кажам што играм. Убаво наведов за HoN како "позахтевна" неможе да се из-max-а AA и AF ама може да се добијат солидни резултати со намалени сетинзи на AA и AF кај 8600GT и е сосема довлна за да се играат истите, а реално доколку не ги искористуваш ресурсите на компонентот за којшто имаш одвоено средства e waste of money (во случајов 6870кава ми е комплетно неискористено). Така да 8600GT би била сосема доволна за тоа што ми е потребно и можам да кажам дека таа графичка од тој сегмент ги задоволува моите барања. Инаку и јас имав свои времиња кога играв се и сешто и навистина имав потребна од малку позахтевен хардвер, сега времето ми дозволува толку
тоа е, она што сакав да истакнам е дека не секому му е потребна најака графичка или најјак процесор или пак голема количина на рам, или пак инвестиција во матична којашто има наџиџано се и сешто на неа, а реално се сомневам и тие што купуваат таков хардвер на форумов дека (посебно важи за матичните), искористуваат половина од тие futures кои ги нуди.
Епа еве јас на пример сум хардкор стриктно fps гејмер, сум играл и на HD 4650 и почувствував огромна разлика во фрејмажа од HD 4850. Едноставно кога играм онлајн нејќам да ми паѓаат фрејмовите под 50. Стратегии се веќе друга работа тука можеш да имаш и 30 fps. Ако се префрлувам на поголем монитор би ја мењал и графичката.
И btw ќе ти треба 6870 за игрите во иднина, сигурно не купуваш нова графичка секоја година![]()
Епа еве јас на пример сум хардкор стриктно fps гејмер, сум играл и на HD 4650 и почувствував огромна разлика во фрејмажа од HD 4850. Едноставно кога играм онлајн нејќам да ми паѓаат фрејмовите под 50. Стратегии се веќе друга работа тука можеш да имаш и 30 fps. Ако се префрлувам на поголем монитор би ја мењал и графичката.
И btw ќе ти треба 6870 за игрите во иднина, сигурно не купуваш нова графичка секоја година![]()
Везе си нема ценава...Пристигна конечно.
GTX560 TI.На лагер во SET