Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ako e taka , zosto togas imam kabelce zaedno so pc-to i na grafickata ima vlez za spdif i na zvucnata ima vlez????

ima zvuk. fala na site sto mi pomognavte. Sepak trebalo obratno da gi stavam tie malite kablecinja, a problemot so ikonata seuste stoi ,ama ne e tolku bitno vazno e sto imam zvukordanco
мислам дека графичките од нвидиа сериите 8000 9000 и 200 не пренесуваат аудио преку HDMI, не сум сигурен за 260ката само...
Која е цената на GeForce GTX 460 кај нас?
Што ќе ти е GTX460? :uvo:Која е цената на GeForce GTX 460 кај нас?
Што ќе ти е GTX460? :uvo:
@АлаДин
PALIT GTX460 768M GDDR5 192B CRT DVI HDMI (NE5TX460FHD79) 11,588.00 Ден. On Stock @ TDK
:/ можеби ја има и во некој друг дуќан (побарај верзија со 1Gb ram). Инаку цена/перформанси графичкава е солидна. Доколку планираш да купуваш купи сега цените брзо ќе скокнат (претпоставувам).
Епа ако веќе ја има, навалете. Добра карта во однос на цената, вакво нешто мислам не сум видел од времето на 8800/9800gt. Градена врз новиот gf104. (Одличен чип, мн подобар во ефикасност отколку печката gf100)@АлаДин
PALIT GTX460 768M GDDR5 192B CRT DVI HDMI (NE5TX460FHD79) 11,588.00 Ден. On Stock @ TDK
:/ можеби ја има и во некој друг дуќан (побарај верзија со 1Gb ram). Инаку цена/перформанси графичкава е солидна. Доколку планираш да купуваш купи сега цените брзо ќе скокнат (претпоставувам).

ќе спремам кеш....и да 1гб верзијата